Kezdőlap Szentesi VK Férficsapatunk a Honvéd vendége lesz…

Férficsapatunk a Honvéd vendége lesz…

116


🤽‍♂️

A BENU Férfi Magyar Kupa nyolcaddöntőjében a Honvéd ellen játszunk. Az első mérkőzésen idegenben ugrunk medencébe holnap 20 órakor, a visszavágót pedig pénteken 14 órától rendezzük hazai környezetben.

Egy jó formában lévő Honvéd vár ránk ezen a héten kétszer is. Szivós Márton csapata az Eurokupában bejutott a legjobb tizenhat csapat közé, ahol a Szolnoki Dózsa lesz az ellenfele.

Holnapi ellenfelünk eddig négy mérkőzéséből hármat is megnyert a magyar bajnokságban. Egyedül a Ferencvárostól szenvedtek vereséget, 12–6-ra idegenben, míg az Egert (10–7), a Pécset (17–5) és az UVSE (13–7) viszont magabiztosan legyőzte otthon.

– Egy igazán szervezett csapatra számítok, a lefordulásos játék lehet rájuk majd a jellemző – mondta Tapasztó Szilviusz.

A Metalcom Szentes legutóbb decemberben járt bajnokin a Honvéd otthonában, akkor 13–11-es vereséget szenvedtünk. Az előző bajnokságban a fővárosiak a tabella ötödik helyén végeztek.

Csapatunk az előző bajnoki fordulóban a tavalyi hatodik helyezett BVSC-től szenvedett bosszantó, 10–9-es vereséget, miután a vendégek hét másodperccel a vége előtt szerezték meg a győztes gólt szabaddobásból.

📸 Vidovics Ferenc
#szentesivízilabdaklub #metalcomszentes #honvéd #szentes #magyarbajnokság #vízilabda #tippmix #hajráSzentes




Forrás