Kezdőlap Szentesi VK Férfi OB I.: a BVSC ellen folytatjuk itthon…

Férfi OB I.: a BVSC ellen folytatjuk itthon…

Visszatérünk a szünet után, a férfi vízilabda OB I. negyedik fordulójában a BVSC-t fogadjuk holnap 18 órától. Az október hónap legjobb szentesi férfijátékosának megválasztott Bozó Péter az Universiadé-válogatottban gyűjtött hasznos tapasztalatokat holnapi ellenfelünkről.

– Jólesett, hogy ezt az első elismerést én kaptam meg, hiszen ez visszaigazolása annak, hogy nem hiába dolgozom az edzéseken, külön tréningeken, konditeremben és a mérkőzéseken. Egy olyan pozitívum ez, amely a nehezebb napokon erőt adhat – jegyezte meg Bozó Péter.

21 éves pólósunk a bajnoki szünetet sem töltötte tétlenül, hiszen a fővárosban vett részt az Universiadé-válogatott összetartásán. Itt hasznos tapasztalatokat gyűjtött a BVSC-ről is, amellyel az emberelőnyös szituációkat gyakorolták a zuglóiak nemzetközi mérkőzései előtt.

– Van két kiváló centerük, jól erősítettek a nyáron. Gyárfás és Csapó jól kiegészíti egymást, míg Nagy Marcit nem kell külön bemutatnom a szentesi szurkolóknak, szóval jókezű játékosok alkotják őket a legfontosabb posztokon. Jó sorozatban vannak, hasznos és eredményes mérkőzéseket játszottak az Eurokupában is – beszélt holnapi ellenfelünkről.

Bajnokinkról elmondta, az a lényeg, hogy minél keményebben álljunk bele, a hazai környezet extra motiváció, így biztos benne, hogy mindenki száztíz százalékot nyújtva ugrik majd vízbe.

– Az első mérkőzések után jól jött számunkra ez a pici szünet, ami nem telt tétlenül nekem és a csapatnak sem. Folytattuk az erősítést, az elmúlt napokban pedig már a gyorsítás és a taktikai edzések kerültek előtérbe. Jó erőfelmérő lesz ez a találkozó, akárcsak a kupapárharcunk a remeklő Honvéd ellen – hangsúlyozta Bozó Péter.

📸 Vidovics Ferenc
#szentesivízilabdaklub #metalcomszentes #bvsc #budapest #szentes #vízilabda #tippmix #hajráSzentes




Forrás

Exit mobile version