Kezdőlap Sport Szabadtéri sportok Hazai pályán győztük le az Algyőt…

Hazai pályán győztük le az Algyőt…

133

A Csongrád-Csanád Megyei I. osztályú Labdarúgó Bajnokság 19. fordulójában a klubunk az Algyői SK együttesét látta vendégül a Pusztai László Sporttelepen. A tabellán elfoglalt 5. és 6. pozíciókra tekintve egy igazán pikáns összecsapást prognosztizálhattunk, mely végül hazai győzelemmel zárult.
Bár az első játékrészben a vendégek szerezték meg a vezetést, lélektanilag is nagyon fontos volt, hogy még a pihenő előtt egalizáljanak Bány Tamás tanítványai. A 40. percben Dovics Marcell szállította a hazai egyenlítő találatot, így 1-1-es állásnál vonultak öltözőbe a felek. A második félidőben rákapcsolt a Kinizsi, és az 58. percben csatárunk, Péter József találatával alakult ki a 2-1-es végeredmény.

– Nem volt egy könnyű összecsapás, de nagyon fontos 3 pontot szerzett a csapat. Leginkább a második félidőben éreztem ezt a kényszeredett játékot a srácokon, több helyzetünk volt, amikből további gólokat szerezhettünk volna. Ennek ellenére úgy érzem, a társaság egyre összeszokottabb, ami kulcsfontosságú lehet a következő mérkőzéseken – értékelt Bány Tamás vezetőedző.

A megyei bajnokság 20. fordulójában a DAFC Szeged (12.) ellenfelei lesznek Szarvas Józsefék, azt az összecsapást majd szombaton 16 óra 30-tól Bordányban vívja a két együttes.

Szentesi Kinizsi SZITE–Algyői SK 2–1 (1-1)

Szentesi Kinizsi: Tóth L. – Lőrincz, Dovics, Szarvas, Varga Cs., Prozlik, Mészáros M., Péter (Szabó M., 87.), Locskai (Sáfár, a szünetben), Piti, Köteles.

Edző: Bány Tamás

Gólszerzők: Dovics (40.), Péter (58.), ill. Selyem (31.).

📸 Hortobágyi Gyula








Forrás