Kezdőlap Szentesi VK Férfi OB I.: vereséget szenvedtünk Debrecenben…

Férfi OB I.: vereséget szenvedtünk Debrecenben…

Küzdelmes mérkőzésen 13–9-es vereséget szenvedtünk az E.ON férfi vízilabda OB I. 20. fordulójában a Debrecen vendégeként.

Debrecen 🆚 Metalcom Szentes 13–9 (3–2, 3–3, 2–2, 5–2)
E.ON férfi vízilabda OB I., 20. forduló. Debrecen, városi uszoda. Vezette: Homonnai, Vogel.
Debrecen: Kósik – Smitula 1, Fülöp 4, Macsi P. 5, Vismeg B., Somlai 2, Macsi M. 1. Csere: Kobán, Török B., Takács K., Stefanidesz, Kis F., Bodoróczki. Vezetőedző: Süveges Máté.
Metalcom Szentes: Meixner – Kókai, Pellei K. 1, Chilkó 2, Hegedűs, Pellei F., Takács J. 1. Csere: Mátyók 1, Bozó 1, Garancsy 1, Hornyák 1, Somogyi. Vezetőedző: Szilágyi Péter.
Gól – emberelőnyből: 13/4, ill. 21/7.
Ötméteresből: 1/1, ill. -.
Kiállítva cserével: Vismeg B.
Kipontozódott: Takács K., Stefanidesz, ill. Kókai, Hornyák.

Nyilatkozat:
🗣️💬 Szilágyi Péter: – Egy győzelemmel komolyabban elléphettünk volna, míg egy döntetlennel megtarthattuk volna a pontelőnyünket a hazaiakkal szemben. Győzött a Debrecen, ezzel remélhetőleg csak ideiglenesen előztek meg bennünket. A nagy tét minket bénított meg többször, kevesebbszer a DVSE játékosait. A négygólos különbség ellenére fordulatos találkozót játszottunk. Egy igazi kiesési rangadót volt, a nézők jól szórakozhattak, én nem annyira. Gratulálok a Debrecennek, nagy szívvel játszottak, ugyanez elmondható a Szentesről is, ami tetszett. Remélem jobban összecsiszolódunk, de erre nincs sok időnk.

Összefoglaló:
✍️ Fontos mérkőzésre érkeztünk Debrecenbe, ahol jól kezdtünk. Chilkó Márton és Pellei Kristóf révén 1–0-ra és 2–1-re is vezettünk, de nyolc perc játékot követően már 3–2 állt az eredményjelzőn.

4–4-ig és a második negyed derekáig egy gól ott, egy gól itt volt a forgatókönyv. Ekkor viszont jött két hazai gól, amelyre szerencsére még a nagyszünet előtt volt válaszunk, így 6–5-tel váltottunk térfelet.

Macsi Patrik duplájával másodszor vezettek a debreceniek kettővel. Az utolsó nyolc perc 8–7-ről indult.

A gólesőt hozó negyedik negyedből sajnos rosszul jöttünk ki, a Debrecen 13–9-re megnyerte a meccset.

📸 Archív fotó: Vidovics Ferenc

#metalcomszentes #debrecen #szentes #vízilabda #magyarbajnokság #tippmix #hajráSzentes




Forrás

Exit mobile version