Kezdőlap Hírek Hírek A C verzió is támogatható…

A C verzió is támogatható…

181

Nem is olyan régen hírt adtunk, hogy három lehetséges megoldása van a szentesi sportcsarnok megújulásának. Az A és B variáció a jelenlegi helyén megújulást támogatja míg a C verzió a Pusztai László Sporttelep hátsó pályájára épülést.

A mai napon (2022. február 11.) konzultációt tartottak ezzel kapcsolatban a Szecessziós Házban ahol Farkas Sándor országgyűlési képviselő, miniszter helyettes és Szabó Zoltán Ferenc polgármester vázolta fel a sportvezetőknek az alternatívákat. Fontos, hogy egyik sport sem szenvedhet hátrányt ha az új csarnok a C verzió alapján a sporttelepen épülne meg – mondta Farkas Sándor a tájékoztató elején.

Szabó Zoltán Ferenc a facebbok-on terjengő hírekre reagálva elmondta, hogy a McDonald’s ott fog megépülni ahová tervezve van, mert az a terület magánterület, így ha jön a gyorsétteremlánc, akkor az csak ott fog megépülni.
A sporttelepet lemérve és a zöldterületeket maximálisan kihasználva, elfér két szabványos labdarúgópálya, valamint a sportcsarnok egy 100-150 férőhelyes parkolóval!

A mellékelt térképen mutatjuk, hogy hogyan lehet elképzelni a két pályát és a sportcsarnokot egymás mellett.

Fontos, hogy meg kell várni a statikai és tűzvizsgálói jelentést, majd utána kell elindulni a tervezéssel mondta Szabó Zoltán Ferenc polgármester.

www.szentesimozaik.hu
Hírek|29








Forrás