KezdƑlap Szentesi VK Metalcom Szentes Szeged: a vĂ©dekezĂ©s lesz a kulcs


Metalcom Szentes Szeged: a védekezés lesz a kulcs



đŸ”ŽđŸ”” Metalcom Szentes 🆚 Szeged: a vĂ©dekezĂ©s lesz a kulcs đŸ€œâ€â™‚ïž

⏰ Szombaton 18 Ăłrakor a fĂ©rfi vĂ­zilabda OB I. egyik, hanem legnagyobb megyei rangadĂłjĂĄn, a CsongrĂĄd-CsanĂĄd megyei el ClĂĄsicĂłn a 🆚 Szegedi VE-t lĂĄtjuk vendĂ©gĂŒl a đŸŸïžđŸ“ Dr. RĂ©beli-SzabĂł JĂłzsef SportuszodĂĄban. đŸ€œâ€â™‚ïž ChilkĂł MĂĄrton szerint a vĂ©dekezĂ©sĂŒnk lehet majd a fegyverĂŒnk.

đŸ—ŁïžđŸ’Ź – Sajnos az eddigi mĂ©rkƑzĂ©seink nem Ășgy alakultak, ahogy elterveztĂŒk, mert a sĂ©rĂŒlĂ©sek Ă©s a betegsĂ©gek alaposan beleszĂłltak a meccseink vĂ©geredmĂ©nyeibe – vonta le következtetĂ©sĂ©t a holnapi talĂĄlkozĂł elƑtt a Metalcom Szentes vĂ­zilabdĂĄzĂłja, ChilkĂł MĂĄrton.

– SzerencsĂ©re vezetƑedzƑnk, Pellei Csaba most mĂĄr picit kellemesebb helyzetben van, ami a keretösszeĂĄllĂ­tĂĄst illeti. TizennĂ©gyen biztosan megleszĂŒnk, idĂ©n ez mĂĄr szinte a bƑsĂ©g zavarĂĄt jelenti szĂĄmĂĄra. Úgy Ă©rzem, jĂłl sikerĂŒlt a felkĂ©szĂŒlĂ©sĂŒnk, pozitĂ­v elƑjelekkel vĂĄrjuk a rangadĂłt – mondta.

ChilkĂł MĂĄrton hozzĂĄtette, az a cĂ©lunk, hogy a Szeged ellen egy gyƑzelemmel megmutassuk, nem az a valĂłdi arca csapatunknak, amelyet az Ƒszi idĂ©ny nagyrĂ©szĂ©ben lĂĄthattak szurkolĂłink.

– MindenkĂ©ppen arra kell törekednĂŒnk, hogy kevĂ©sgĂłlos mĂ©rkƑzĂ©s legyen, mert mi legtöbbször ezeket tudjuk megnyerni. Ez a mi fegyverĂŒnk, ha a vĂ©dekezĂ©sĂŒnk kivĂĄlĂłan mƱködik, akkor kĂ©pesek vagyunk begyƱjteni a hĂĄrom pontot – vĂĄlaszolta arra a kĂ©rdĂ©sre ChilkĂł, hogy milyen összecsapĂĄsra szĂĄmĂ­t.

📾 Vidovics Ferenc

#metalcomszentes #szeged #vĂ­zilabda #magyarbajnoksĂĄg #szentes #tippmix #hajrĂĄSzentes




ForrĂĄs

Exit mobile version