Kezdőlap Szentesi VK Férfi OB I.: az OSC 4⃣ góllal nyert Szentesen…

Férfi OB I.: az OSC 4⃣ góllal nyert Szentesen…


Férfi OB I.: az OSC 4️⃣ góllal nyert Szentesen

A férfi vízilabda OB I. 15. fordulójában tíz lőtt gól alatt sikerült tartanunk a listavezető OSC-t, amely több fiatal játékossal érkezett Szentesre.

Metalcom Szentes 🆚 OSC 5–9 (1–3, 2–2, 0–1, 2–3)
E.ON férfi vízilabda OB I., 15. forduló. Szentes, Dr. Rébeli-Szabó József Sportuszoda. Vezette: Tóth S., Pintér.
Metalcom Szentes: Meixner – Kókai, Lajkó, Bozó, Chilkó, Garancsy 2, Pellei F. 2. Csere: Mátyók, Makán R., Hegedűs 1, Hornyák, Somogyi, Kürti-Szabó M. Vezetőedző: Pellei Csaba.
OSC: Lévai – Sziládi 2, Manhercz K. 2, Várnai 1, Salamon 2, Csacsovszky E., Aranyi. Csere: Dala, Petik, Egressy, Burián, Bundschuh 2, Berényi. Vezetőedző: Varga Dániel.
Gól – emberelőnyből: 9/1, ill. 9/3.
Kipontozódott: Bundschuh.

Nyilatkozat:
🗣️💬 Pellei Csaba: – Reménykedtem a mérkőzés előtt, hogy egy-két fővel többen leszünk majd, de sajnos az OSC-hez hasonlóan mi is elég tartalékosan álltunk fel. Ennek ellenére egy ilyen szintű ellenféllel szemben a kilenc kapott gól még belefér, de az öt lőtt az nagyon kevés. Ennyivel nem lehet meccset nyerni. Az emberelőnyökkel meggyűlt a gondunk. 3–5-nél majdnem egy negyedig nem született gól egyik oldalon sem, ekkor ha tudtunk volna lőni egyet, akkor talán másképp alakulhatott volna a mérkőzés. Nekünk nem az OSC ellen kell nyerni, de a következő fordulóban a Szeged ellen itthon már győzelmi kényszerben ugrunk medencébe. Jobbulást kívánok az OSC tagjainak!

Összefoglaló:
✍️ Labdalehozást követően húsz másodperc után Pellei Frank révén mi szereztünk vezetést a mérkőzésen. Az OSC sem tétlenkedett, rögtön az első támadásából Sziládi Kristóf révén egyenlített. Nem utoljára, majdnem ötperces gólcsend következett, végül az első negyed végén 1–3 állt az eredményjelzőn.

Akárcsak az első, a második negyed is szentesi és Pellei Frank- találattal kezdődött. Erre két OSC-gól jött válaszként, majd a nagyszünet előtt Garancsy András süllyesztette el a labdát a fővárosiak kapujában.

3–5-ről indult a harmadik negyed, amelyben majdnem hat percig nem sikerült egyik csapatnak sem feltörni a másik védelmét. Ennek a periódusnak az egyetlen találatát Sziládi jegyezte vendégoldalról, így a záró nyolc perc kezdetén 3–6-nál jártunk.

Az előző huszonnégy minutumra nem jellemzően az utolsó negyed öt gólt hozott, 2–3-as elosztásban. A két tartalékos csapat csatáját az esélyesebb listavezető nyerte meg 9–5-re.

⚔️ A 16. fordulóban jön a megyei El Clásico, szombaton 18 órára a Szegedi VE érkezik a Dr. Rébeli-Szabó József Sportuszodába.

📸 Vidovics Ferenc
#metalcomszentes #osc #vízilabda #magyarbajnokság #szentes #tippmix #hajráSzentes




Forrás

Exit mobile version