KezdƑlap Szentesi VK UtĂĄnpĂłtlĂĄs: mindhĂĄrom fiĂșcsapatunk gyƑzött a Debrecen ellen


UtĂĄnpĂłtlĂĄs: mindhĂĄrom fiĂșcsapatunk gyƑzött a Debrecen ellen



đŸ‘đŸ„ł

đŸ€œâ€â™‚ïž GyönyörƱen zĂĄrta a kilencedik fordulĂłt fiĂș utĂĄnpĂłtlĂĄsunk, ugyanis mindhĂĄrom korcsoportunk megnyerte mĂ©rkƑzĂ©sĂ©t hazai környezetben a Debrecen ellen.

đŸ’Ș Az ifjĂșsĂĄgiak Ă©s a gyermekkorĂșak a rendes jĂĄtĂ©kidƑben gyƱjtöttĂ©k be a hĂĄrom pontot, mĂ­g a serdĂŒlƑcsapatunk tartalĂ©kos összeĂĄllĂ­tĂĄsban elsƑ idei sikerĂ©nek örĂŒlhetett bĂŒntetƑket követƑen.

⏰ A következƑ körben vasĂĄrnap az 🆚 OSC vendĂ©gei lesznek csapataink.

FiĂș ifjĂșsĂĄgi
Legrand Szentes 🆚 Debrecen 15–14 (3–5, 6–3, 3–3, 3–3)
Legrand Szentes: KovĂĄcs K. – CsikĂłs, Pellei Z. 2, MakĂĄn R. 3, KĂŒrti-SzabĂł M. 3, FĂ©legyhĂĄzi Török 3, TakĂĄcs K. 1. Csere: KormĂĄnyos, PetrĂłczi, MolnĂĄr B. 1, LĂ©vai 1, Gavric, BĂĄn 1. VezetƑedzƑ: HorvĂĄth TamĂĄs.
Gól – emberelƑnybƑl: 12/6, ill. 17/7.
Kiållítva cserével: Pataki (Debrecen).
KipontozĂłdott: PetrĂłczi, ill. Mercs, SzabĂł P.
đŸ—ŁïžđŸ’Ź HorvĂĄth TamĂĄs: –JĂłl kezdtĂŒk a mĂ©rkƑzĂ©st, de az ellenfelĂŒnk egy idƑ utĂĄn ĂĄtvette a vezetĂ©st. EzutĂĄn jobban zĂĄrt hĂĄtul a csapat Ă©s ismĂ©t mi kerĂŒltĂŒnk elƑnybe, amit a meccs vĂ©gĂ©ig mĂĄr nem engedtĂŒk ki a kezĂŒnkbƑl. A vĂ©dekezĂ©sĂŒnkön sokat kell mĂ©g csiszolni, mert tizenkilenc sĂșlyos Ă­tĂ©letet csak nagyon komoly csapatmunkĂĄval, Ă©s hatalmas energiĂĄk megmozgatĂĄsĂĄval tudtuk kompenzĂĄlni. EbbƑl nem fogunk tudni mindig jĂłl kijönni. GratulĂĄlok a csapatomnak Ă©s remĂ©lem ez erƑt ad a tovĂĄbbi mĂ©g kemĂ©nyebb munkĂĄhoz!

FiĂș serdĂŒlƑ
Legrand Szentes 🆚 Debrecen 11–11 (1-4, 2-4, 5-1, 3-2, 8-7) – bĂŒntetƑk utĂĄn 19–18
Legrand Szentes: Inokai TĂłth – Gila T., MolnĂĄr B. 4, Papp P. 5, Melkuhn 3, SzƱcs, Busi 3. Csere: Varga Á. 1, Rakonczai 2, HorvĂĄth Á. 1, AgĂłcs B., KovĂĄcs A., MakĂĄn G. MegbĂ­zott edzƑ: HorvĂĄth TamĂĄs.
Gól – emberelƑnybƑl: 5/1, ill. 11/4.
ÖtmĂ©teresbƑl: 12/11, ill. 10/8.
Kiållítva cserével: SzƱcs, ill. Göblyös.
đŸ—ŁïžđŸ’Ź HorvĂĄth TamĂĄs: – Torday ÁrpĂĄd betegsĂ©ge miatt mĂĄr egy hete Ă©n foglalkoztam a serdĂŒlƑkkel. Sajnos betegsĂ©gek Ă©s egyĂ©b okok miatt csak a csapat fele dolgozta vĂ©gig az edzĂ©seket. A mĂ©rkƑzĂ©sre is nĂ©gy gyermekkorĂș jĂĄtĂ©kost voltam kĂ©nytelen beĂ­rni. A kezdĂ©s rĂ©mĂĄlomba illƑ volt, hiszen mĂĄr 1–7-et is mutatott az eredmĂ©nyjelzƑ. Nem estĂŒnk szĂ©t, lassan kezdtĂŒnk felzĂĄrkĂłzni. FĂ©lidƑben mĂĄr mindenki hitt az elĂ©rhetƑ sikerben, de a kezdƑ centerem vĂ©gleges kiĂĄllĂ­tĂĄs sorsĂĄra jutott, megnehezĂ­tve szĂĄmunkra a maradĂ©k kĂ©t negyedet. De ez csak megacĂ©lozta a jĂĄtĂ©kosokat, Ă©s meg sem ĂĄlltunk 9–9-ig, majd a 11-11-es vĂ©geredmĂ©ny utĂĄn következhettek a bĂŒntetƑk. EbbƑl mi jöttĂŒnk ki jobban Ă©s ezzel fontos 2 pontot tartottunk itthon. GratulĂĄlok a srĂĄcoknak, hogy egy kiĂŒtĂ©s utĂĄn fel tudtak ĂĄllni Ă©s vĂ©gĂŒl gyƑzelemre vinni a mĂ©rkƑzĂ©st! Sok kemĂ©ny munkĂĄval, pontos Ă©s rendszeres edzĂ©sre jĂĄrĂĄssal, csapategysĂ©ggel mĂ©g több siker vĂĄrhat erre a gĂĄrdĂĄra.

FiĂș gyermek
Legrand Szentes 🆚 Debrecen 19–15 (3–3, 6–3, 5–4, 5–5)
Legrand Szentes: TĂłth V. – HorvĂĄth Á. 1, AgĂłcs B. 4, Czirok Cs. 3, KovĂĄcs I., KirĂĄly 7, MakĂĄn G. 2. Csere: Kiss-Papp (kapus), DeĂĄk, NĂ©methy, Kis-RĂĄcz 2, MolnĂĄr B., JoĂł, Nagy P. VezetƑedzƑ: Somogyi BalĂĄzs.
Gól – emberelƑnybƑl: 7/7, ill. 11/5.
ÖtmĂ©teresbƑl: 5/3, ill. -.
Kipontozódott: Horvåth Á., ill. Paulovich.
đŸ—ŁïžđŸ’Ź Somogyi BalĂĄzs: – MegszĂŒletett a mĂĄsodik gyƑzelmĂŒnk. Nem jĂĄtszottunk mĂ©g mindig Ășgy, ahogy kellene, de meglett a hĂĄrom pont Ă©s ez volt a legfontosabb. IsmĂ©t tĂșl sok gĂłlt kaptunk. Ebben mĂ©g van hova fejlƑdnĂŒnk. Ugyanez igaz a helyzetkihasznĂĄlĂĄsra tĂĄmadĂĄsban. Az emberelƑnyöket viszont most nagyon jĂłl jĂĄtszottĂĄk meg a fiĂșk. RemĂ©lem, ha nem is a következƑ hĂ©tvĂ©gĂ©n, de karĂĄcsonyig sikerĂŒl mĂ©g pontokat szereznĂŒnk.

📾 Archív fotó: Vidovics Ferenc
#szentesivĂ­zilabdaklub #legrand #szentes #utĂĄnpĂłtlĂĄs #vĂ­zilabda #hajrĂĄSzentes




ForrĂĄs

Exit mobile version