KezdƑlap Szentesi VK Jön a kupa-negyeddöntƑ elsƑ felvonĂĄsa


Jön a kupa-negyeddöntƑ elsƑ felvonĂĄsa



đŸ€œâ€â™‚ïžđŸ”„

MiutĂĄn a Miskolcot kiejtettĂŒk a BENU fĂ©rfi vĂ­zilabda magyar kupa nyolcaddöntƑjĂ©ben, a legjobb nyolc között mĂĄris jön az Ășjabb pĂĄrharc. 🔜 Az elsƑ felvonĂĄson szerdĂĄn ⏰ 18 Ăłrakor a 🆚 Szolnok otthonĂĄban ugrunk medencĂ©be.

🇭đŸ‡ș🏆 KemĂ©ny mĂ©rkƑzĂ©sek vĂĄrnak rĂĄnk a magyar kupĂĄban. A negyeddöntƑben a bajnoki cĂ­mvĂ©dƑ Szolnok lesz az ellenfelĂŒnk. Holnap este idegenben kezdĂŒnk, jövƑ pĂ©nteken, oktĂłber 22-Ă©n 20 Ăłrakor fogadjuk a DĂłzsĂĄt a Dr. RĂ©beli-SzabĂł JĂłzsef SportuszodĂĄban a visszavĂĄgĂłn.

✍ Az elmĂșlt hĂ©tvĂ©gĂ©n a Bajnokok LigĂĄja-selejtezƑben volt Ă©rdekelt a Szolnok. A görög Vouliagmeni (13–12) Ă©s a spanyol Terassa (8–7) elleni gyƑzelmĂ©vel, valamint az olasz SavonĂĄval szembeni döntetlennek (10–10) köszönhetƑen csoportelsƑkĂ©nt zĂĄrta a mĂĄsodik selejtezƑkört holnapi ellenfelĂŒnk. A csoportkörbe jutĂĄsĂ©rt a szintĂ©n magyar OSC-vel jĂĄtszik majd a Szolnok.

đŸ€œâ€â™‚ïž Ami pedig az OB I.-et illeti, hĂĄrom meccsen kilenc pontot szereztek Zsivko Gocics tanĂ­tvĂĄnyai. Debrecenben 13–6-ra, Szegeden 13–8-ra nyertek HĂĄrai BalĂĄzsĂ©k, mĂ­g a KaposvĂĄr 15–9-es veresĂ©get szenvedett Szolnokon.

A kupa-nyolcaddöntƑben is a Somogy megyei KaposvĂĄr volt a Szolnoki DĂłzsa ellenfele. Angyal DĂĄnielĂ©k 13–8-ra nyertek idegenben, mĂ­g otthon 12–6-ra.

📾 Archív fotó: Vidovics Ferenc
#metalcomszentes #szolnok #vĂ­zilabda #benu #magyarkupa #szentes #tippmix #hajrĂĄSzentes




ForrĂĄs

Exit mobile version