Kezdőlap Hírek Hírek INDUL A SZENTESI SZALON…

INDUL A SZENTESI SZALON…

250

A Tóth József Színház és Vigadó új ingyenes programsorozatot indít Szentesi Szalon néven.

A Szentesi Szalon egy vállalásunk, hiszen nemcsak színházi előadásokat hozunk el, hanem közművelődési rendezvényekkel is kedveskedünk a szentesieknek – mondta Seregi Zoltán igazgató. Az előadások ingyenesek lesznek, viszont a honlapon keresztül regisztrációhoz kötöttek.

Szeptember 23. 17.00 – Szentesi Szalon- Művész fészek; Vendég: Bene Zoltán író
Szeptember 24. 17.00 – Szentesi Szalon – Tudomány kuckó; Vendég: Sipos Anna művészettörténész
Szeptember 27. 17.00 – Szentesi Szalon – Sportcsillag sarok; Vendég: Dr. Molnár Tamás háromszoros olimpiai bajnok vízilabdázó
Szeptember 28. 17.00 – Szentesi Szalon – Életmód parti; Vendég: Seregi Zoltán, a Békéscsabai Jókai Színház igazgatója és Szojka Cinthia Daniella, a Tóth József Színház és Vigadó művészeti vezetője

Ezekre a programokra a https://www.tothjozsefszinhaz.hu/musor/ oldalon tud regisztrálni! (A program megkeresése után a jobb felső sarokban található Belépő! feliratra kell kattintani!

Jelentkezhet személyesen is a programokra a Szentes Házban (Kossuth téri körforgalomnál) kedden és csütörtökön 16 és 18 között, szombaton 10 és 12 óra között. A rendezvényeken való részvétel ingyenes, de előzetes regisztrációhoz kötött.

www.szentesimozaik.hu
Hírek|29
Színház|26







Forrás