KezdƑlap Szentesi VK FĂ©rfi OB I.: megnyertĂŒk a megyei rangadĂłt!


FĂ©rfi OB I.: megnyertĂŒk a megyei rangadĂłt!



đŸ€œâ€â™‚ïžđŸ‘đŸ’Ș

Az utolsĂł mĂĄsodpercig kĂŒzdelmes Ă©s izgalmas megyei rangadĂłn 6–5-ös sikert arattunk a 🆚 Szegedi VE ellen. 🔜 SzerdĂĄn a KSI otthonĂĄban ugrunk vĂ­zbe.

Metalcom Szentes 🆚 Szegedi VE 6–5 (1–0, 1–1, 0–3, 4–1)
E.ON férfi vízilabda OB I., 26. forduló. Szentes, Dr. Rébeli-Szabó József Sportuszoda, zårt kapuk mögött. Vezette: Kovåcs S., Marjay.
Metalcom Szentes: Meixner – Pellei K., Garancsy 2, HegedƱs 2, FĂŒlöp 1, Pellei F. 1, TakĂĄcs J. Csere: KĂłkai, MĂĄtyĂłk, LajkĂł, Vörös, BozĂł, Somogyi. VezetƑedzƑ: Pellei Csaba.
Szegedi VE: MolnĂĄr – KĂŒrti, Kiss Cs., PalotĂĄs, HorvĂĄth, Boros 2, Farkas 1. Csere: SĂĄnta 1, Lakatos 1, Baj, BerkĂł, Mekkel. MegbĂ­zott edzƑ: JuhĂĄsz Zsolt.
Gól – emberelƑnybƑl: 9/3, ill. 12/1.
KipontozĂłdott: KĂłkai.

Összefoglaló:
✍ Teljes kerettel vĂĄrtuk a Szeged elleni megyei rangadĂłt, mĂ­g rivĂĄlisunk Somlai TamĂĄs, Börcsök MilĂĄn Ă©s TĂłth Gyula jĂĄtĂ©kĂĄra nem szĂĄmĂ­thatott.
Nagy taktikai csata folyt a vĂ­zben. ÓriĂĄsi kĂŒzdelemben mindkĂ©t egyĂŒttes jĂłl vĂ©dekezett, az elsƑ negyedben mindössze egy gĂłl szĂŒletett, FĂŒlöp Bence rĂ©vĂ©n mi vezettĂŒnk.

A nagyszĂŒnetre 2–1-es elƑnnyel mehettĂŒnk. NĂĄlunk Meixner Marcell, nĂĄluk MolnĂĄr DĂĄvid adott stabilitĂĄst a jĂłl zĂĄrĂł vĂ©delemnek a kapubĂłl.
A harmadik negyed nem sikerĂŒlt jĂłl. Szentesi talĂĄlat nem, szegedi viszont hĂĄrom is szĂŒletett, Ă­gy a zĂĄrĂł nyolc perc kezdete elƑtt 2–4 ĂĄllt a Dr. RĂ©beli-SzabĂł JĂłzsef Sportuszoda eredmĂ©nyjelzƑjĂ©n.

A negyedik negyedben sorozatban hĂĄrom emberelƑnyt is gĂłllal zĂĄrtunk, majd HegedƱs akciĂłbĂłl szintĂ©n eredmĂ©nyes volt. Ennek köszönhetƑen kĂ©t perccel a vĂ©ge elƑtt mĂĄr 6–4-re vezettĂŒnk. Boros szĂ©pĂ­tett, 37 mĂĄsodperc mĂ©g hĂĄtra volt, de lepörgettĂŒk a tĂĄmadĂłidƑnket, majd lövĂ©sig mĂĄr nem jutott el a Szeged. 6–5-re nyertĂŒnk, a 27. fordulĂłban a KSI vendĂ©gei leszĂŒnk szerdĂĄn 12.45-tƑl.

Nyilatkozat:
đŸ—ŁïžđŸ’Ź Pellei Csaba: – Amennyiben nem nyertĂŒnk volna, akkor is azt mondanĂĄm, nagyon bĂŒszke vagyok a csapatomra, mert egy nagyon rossz helyzetben Ă©s sorozatbĂłl jöttĂŒnk ki ezzel a gyƑzelemmel. Azt kĂ©rtem a fiĂșktĂłl, hogy legyen tartĂĄsuk, ami kijött, bĂĄr ez lehet, hogy annak betudhatĂł, hogy a megyei rivĂĄlis Szeged volt az ellenfelĂŒnk. Az az igazsĂĄg, sem a Debrecennel, sem pedig a Szegeddel nem foglalkoztunk, csak magunkkal, mert a legnagyobb ellenfelĂŒnk idĂ©n sajnos sajĂĄtmagunk. Rengeteg hibĂĄval vĂ­zilabdĂĄztunk, de nagyon örĂŒlök az akaratnak, ilyen mĂ©rkƑzĂ©sekre van szĂŒksĂ©ge a sportĂĄgnak. ParĂĄzs csata folyt a vĂ­zben, öt perccel a lefĂșjĂĄs utĂĄn viszont mĂĄr mindenki barĂĄtja volt mindenkinek eredmĂ©nytƑl fĂŒggetlenĂŒl.

📾 Vidovics Ferenc
#metalcomszentes #szeged #vĂ­zilabda #tippmix #hajrĂĄSzentes




ForrĂĄs

Exit mobile version