KezdƑlap Szentesi VK NƑi OB I.: gyƑzelemmel zártuk az alapszakaszt


NƑi OB I.: gyƑzelemmel zártuk az alapszakaszt



đŸ€œâ€â™€ïžđŸ‘đŸ’Ș

RemekĂŒl kezdtĂŒnk, majd feljött a III. kerĂŒleti TVE, de 9–7-es sikert arattunk a nƑi vĂ­zilabda OB I. alapszakaszĂĄnak utolsĂł, 1ïžâƒŁ8ïžâƒŁ. fordulĂłjĂĄban. Ezzel az 5ïžâƒŁ. helyen zĂĄrtunk a tabellĂĄn, a helyosztĂłn ismĂ©t a fƑvĂĄrosiakkal jĂĄtszunk majd az 5–6. pozĂ­cióért. 🔜

Hungerit-Szentesi VK 🆚 III. kerĂŒleti TVE 9–7 (3–1, 4–2, 2–3, 0–1)
NƑi vĂ­zilabda OB I., 18. fordulĂł. Szentes, Dr. RĂ©beli-SzabĂł JĂłzsef Sportuszoda, zĂĄrt kapuk mögött. Vezette: Ercse, KollĂĄr.
Hungerit-Szentesi VK: MaczkĂł – Dömsödi 3, KĂĄdĂĄr, Bonca 1, CsiszĂĄr, KövĂ©r-Kis, PolĂĄk 2. Csere: Varga 1, Kerem, MĂĄcsai K. 1, Kolarova, ForgĂł, TĂłth F. 1. VezetƑedzƑ: Matajsz MĂĄrk.
III. kerĂŒleti TVE: PĂĄpai – JancsĂł 1, Pap, KoppĂĄny 4, IllĂ©s H. 1, PĂĄl 1, TĂłth-Deme. Csere: TĂłth R., CsizmĂĄr, HajdĂș. VezetƑedzƑ: LukĂĄcs DĂ©nes.
Gól – emberelƑnybƑl: 6/2, ill. 12/2.
ÖtmĂ©teresbƑl: 1/1, ill. -.
Kiållítva cserével: Kövér-Kis.

Összefoglaló:
✍ LukĂĄcs DĂ©nes vezetƑedzƑ döntĂ©sĂ©nek Ă©rtelmĂ©ben a III. kerĂŒleti TVE nĂ©gy meghatĂĄrozĂł jĂĄtĂ©kosa, Kisteleki DĂłra, DrĂĄvucz Rita VĂĄlyi Fanni Ă©s Kudella Panna nĂ©lkĂŒl Ă©rkezett Szentesre. A mi meccskeretĂŒnk sem volt teljesen, ugyanis kisebb sĂ©rĂŒlĂ©s miatt TĂłth Csenge hiĂĄnyzott csapatunkbĂłl.

Huszonegy mĂĄsodperc utĂĄn Dömsödi Dalma jĂł centerezĂ©se rĂ©vĂ©n szereztĂŒk meg a vezetĂ©st, majd Bonca Vivien Ă©s MĂĄcsai Kata növelte az elƑnyĂŒnket. Nyolc perc jĂĄtĂ©kot követƑen 3–1 ĂĄllt az eredmĂ©nyjelzƑn, majd a mĂĄsodik negyedben jĂł ĂŒtemben növeltĂŒk elƑnyĂŒnket, ĂŒltek a lövĂ©seink.
A legnagyobb kĂŒlönbsĂ©g 2:21-gyel a nagyszĂŒnet elƑtt ĂĄllt be, PolĂĄk ZsĂłfia duplĂĄja utĂĄn mĂĄr 7–2-re vezettĂŒnk, majd 7–3-mal fordultunk.

A harmadik negyedben rohamosan fogyott a felĂ©pĂ­tett elƑnyĂŒnk, 7–6 utĂĄn viszont az egyenlĂ­tĂ©sĂ©rt mĂĄr nem tĂĄmadhattak a fƑvĂĄrosiak, PolĂĄk, majd TĂłth Fruzsina szerzett fontos gĂłlt.

A zĂĄrĂł nyolc perc 9–6-rĂłl indult, az utolsĂł negyedben mindössze egy vendĂ©ggĂłl szĂŒletett, Ă­gy 9–7-re gyƑztĂŒnk a III. kerĂŒleti TVE ellen, amellyel majd a helyosztĂłn is megmĂ©rkƑzhetĂŒnk, a pĂĄlyaelƑny birtokĂĄban az egyik fĂ©l mĂĄsodik sikerĂ©ig.

Nyilatkozat:
đŸ—ŁïžđŸ’Ź Matajsz MĂĄrk: GyƑzni mindig jĂł dolog, egy nagyon jĂł csapat ellen sikerĂŒlt nyernĂŒnk. MĂĄr a mĂ©rkƑzĂ©s elƑtt eldƑlt a Szeged dunaĂșjvĂĄrosi veresĂ©gĂ©vel, hogy az 5–6. helyĂ©rt jĂĄtszhatunk majd a rĂĄjĂĄtszĂĄsban, ennek a meccsnek a tĂ©tje pedig a pĂĄlyaelƑny volt erre. Nem volt teljes a III. kerĂŒlet kerete, ahogy nekĂŒnk is voltak hiĂĄnyzĂłink. Rendszeresen jĂĄtszanak nĂĄlunk fiatalok, többen közĂŒlĂŒk alapemberek. A mĂ©rkƑzĂ©s elejĂ©n jĂłl lƑttĂŒnk, ezzel nagyobb elƑnyre tettĂŒnk szert, ami utĂĄn nem Ă©rtem miĂ©rt, de elkezdtĂŒnk kapkodni. Jöttek a hibĂĄk, lefordultak a vendĂ©gek. Erre mindenkĂ©ppen oda kell majd figyelnĂŒnk a helyosztĂłn, amely teljesen mĂĄs pĂĄrharc lesz.

📾 Vidovics Ferenc
#hungeritszentes #vĂ­zilabda #tippmix #hajrĂĄSzentes




ForrĂĄs

Exit mobile version