Kezdőlap Sport Szabadtéri sportok Küzdelmes mérkőzésen szereztünk újabb három pontot…

Küzdelmes mérkőzésen szereztünk újabb három pontot…

A Csongrád-Csanád Megyei Labdarúgó I. Osztály mai mérkőzésén csapatunk a Pusztai László Sporttelepen fogadta a Hódmezővásárhelyi FC II. gárdáját. Az első félidőben Bertók Gábor révén megszerzett előnyüket a hármas sípszóig tartották Koncz Zsolt tanítványai, így újabb győzelmet zsebeltek be.

– Küzdelmes összecsapáson vagyunk túl. Az első félidőben próbáltunk dominálni, ami úgy érzem, sikerült is, hiszen megszereztük a vezetést. Három védővel és két elölre tolt ékkel kezdtük a mérkőzést, abban reménykedtem, hogy meg tudjuk játszani a csatárokat, akik egy az egyben megverhetik az ellenfél védőit. Ez a taktika az első 45 percben ült is, a második félidőben, a cserékkel viszont inkább a védelmünk erősödött, így vissza is álltunk a 4 bekkre. Ezután a biztonságot helyeztük előtérbe, ami meg is valósult. Ha egy kicsit pontosabbak vagyunk elöl, és a kontráink eredményesebbek, akkor már hamarabb eldönthettük volna a mai összecsapást, de összességében örülök a 3 pontnak – értékelt csapatunk játékos-edzője, Koncz Zsolt.

A Kinizsi a szombati győzelemmel továbbra is tartja a tabella második pozícióját, 3 ponttal megelőzve a Tiszasziget gárdáját. Csapatunk a következő fordulóban Szegedre utazik, a DAFC Szeged lesz Prozlik Ádámék ellenfele.

Csongrád-Csanád Megyei Labdarúgó I. osztály – 18. forduló
Szentesi Kinizsi SZITE – Hódmezővásárhelyi FC II. 1-0 (1-0)
Szentesi Kinizsi SZITE: Tóth L., Varga A. (Szeles D. – 56’), Koncz Zs., Juhász Cs., Antman J., Prozlik Á., Vincze Z., Szarvas J. (Péter J. – 88’), Molnár Zs., (Bartucz P. – 72’), Bertók M. (Berta E. – 67’), Bertók G. (Orovecz S. – 78’)

Gólszerző: Bertók Gábor (36’)

(szöveg és fotó: Sebők)




Forrás

Exit mobile version