Kezdőlap Hírek Zsűrizték a Tisza Élővilágának Emléknapja alkalmából kiírt fotópályázatot…

Zsűrizték a Tisza Élővilágának Emléknapja alkalmából kiírt fotópályázatot…

A Tisza Élővilágának Emléknapja alkalmából fotópályázatot hirdetett Szentes Város Önkormányzata.

Nagyon sikeres volt a felhívás, mert 21 alkotó 69 pályaművel jelentkezett – mondta 2020. február 10-én megtartott sajtótájékoztatón Szabó Zoltán Ferenc polgármester.

A beérkezett alkotásokat Tofán Sándor fotós, Vidovics Ferenc fotóriporter és Nagy István, a Szentesi Fotókör vezetője bírálta.

Szabó Zoltán Ferenc elárulta, a zsűri értékelése mellett várják a közönség véleményét is, a Szentesi Mozaik, a Szentesi Élet, valamint Szentes Város Facebook oldalán található galériában egy-egy like-kal hozzásegíthetik a különdíjhoz kedvenc fotójukat.

A pályázat első helyezettjét 40, a második helyezetteket 20-20, a harmadik helyezetteket pedig 10-10 ezer forintos vásárlási utalvánnyal jutalmazta az önkormányzat, és utóbbi összeg vár majd a különdíjas alkotás szerzőjére is. Itt lehet lájkolni a különdíjra: https://www.facebook.com/szentesimozaik/posts/3541308499332205

A tiszai fotópályázat díjazottjai:
1. helyezett Bene Lászlóné (alsó fotó)
2. helyezett Gálfalvy Györgyné és Kis Edit
3. helyezett Csernus Ábel és Sőrés Vajk

Aki lemaradt az idei pályázatról, ne csüggedjen, mert 2021. augusztus 31-ig várják az újabb képeket a Tisza Szentes melletti szakaszáról. Így a nyarat és magannyi időjárási és természeti körülményt körbe tudnak járni a pályázók.

A részletes pályázati kiírás hamarosan elkészül, melyet közreadunk!

www.szentesimozaik.hu
Hírek|29








Forrás

Exit mobile version