KezdƑlap Szentesi VK BENU fĂ©rfi magyar kupa: legyƑztĂŒk a TatabĂĄnyĂĄt, a 9–12. helyĂ©rt jĂĄtszhatunk


BENU fĂ©rfi magyar kupa: legyƑztĂŒk a TatabĂĄnyĂĄt, a 9–12. helyĂ©rt jĂĄtszhatunk



🇭đŸ‡ș🏆đŸ’Ș

A harmadik mĂ©rkƑzĂ©sĂŒnket is 3–0-val kezdtĂŒk a 🇭đŸ‡șđŸ†đŸ€œâ€â™‚ïž BENU fĂ©rfi vĂ­zilabda alsĂłhĂĄzĂĄban, vĂ©gĂŒl 11–7-re gyƑztĂŒk le ma dĂ©lutĂĄn 🆚 a TatabĂĄnyĂĄt a budapest HajĂłs AlfrĂ©d SportuszodĂĄban. ⏰ SzerdĂĄn az UVSE ellen ugrunk vĂ­zbe a 9–12. helyĂ©rt.

Metalcom Szentes 🆚 Tatabánya 11–7 (3–2, 2–1, 4–3, 2–1)
FĂ©rfi vĂ­zilabda, BENU magyar kupa, 9–16. helyĂ©rt, 3. mĂ©rkƑzĂ©s. Budapest, HajĂłs AlfrĂ©d Sportuszoda. Vezette: Bereczki, Bujka.
Metalcom Szentes: Meixner – MĂĄtyĂłk, Pellei K. 3, Garancsy, FĂŒlöp 4, Somogyi 1, TakĂĄcs. Csere: KovĂĄcs K. 1 (kapus), KĂłkai, LajkĂł 1, KĂŒrti-SzabĂł, BozĂł 1, HegedƱs, Pellei F. VezetƑedzƑ: Pellei Csaba.
TatabĂĄnya: Moravcsik – Mladoniczky, KeresztĂșri 1, SzƑke 3, Nagy N. 1, KorbĂĄn, MĂĄrkus. Csere: Polovic, Vad 1, Tanczer 1. VezetƑedzƑ: Zantleitner TamĂĄs.
Gól – emberelƑnybƑl: 10/3, ill. 10/4.
ÖtmĂ©teresbƑl: 3/3, ill. 1/0.
Kiållítva cserével: Garancsy.
Kipontozódott: SzƑke.

Nyilatkozat:
đŸ—ŁïžđŸ’Ź Pellei Csaba: – Tipikus harmadik meccs volt a TatabĂĄnya elleni derbi, mĂ©ghozzĂĄ szokatlan idƑpontban, egy korai ebĂ©d utĂĄn. UgyanĂșgy kezdƑdött, mint a szombati talĂĄlkozĂłink, ezĂșttal is elhĂșztunk hĂĄrom gĂłllal, majd magabiztosan tartottuk elƑnyĂŒnket. Nem csak sok meccs, de idƑ is kell, hogy teljesen összecsiszolĂłdjon a csapat. Persze mĂĄr most is vannak biztatĂł jelek, de sok hiba is, viszont ezen lehet javĂ­tani, ezĂ©rt is dolgozunk a folytatĂĄsban.

Összefoglaló:
✍ AkĂĄrcsak a Debrecen Ă©s a KaposvĂĄr ellen tegnap, ma is 3–0-val indĂ­tottuk a mĂ©rkƑzĂ©st a TatabĂĄnya ellen. JĂł kezdĂ©s utĂĄn az összes negyedet megnyertĂŒk egy gĂłllal, Ă­gy magabiztos 11–7-es sikert arattunk a talĂĄlkozĂłn, amelyen cserekapusunk, a 17 Ă©ves KovĂĄcs KristĂłf is betalĂĄlt a TatabĂĄnya kapujĂĄba.

EgyelƑre mĂ©g ismeretlen idƑpontban a 9–12. helyĂ©rt szerdĂĄn az UVSE-vel jĂĄtszunk, mĂ­g a mĂĄsik pĂĄrharcban PĂ©cs–Szeged összecsapĂĄst rendeznek majd.

📾 Archív fotó: Vidovics Ferenc




ForrĂĄs

Exit mobile version