Kezdőlap Hírek Boldog születésnapot igazgató úr!…

Boldog születésnapot igazgató úr!…

Négyesi Jánost köszöntötték 80. születésnapja alkalmából, a barátok és az Együtt Szentesért Egyesület tagjai, mely egyesületnek alapítója.
Ez a nap kettős ünnep, mert feleségével éppen ezen a napon mondták ki egymásnak 57 esztendővel ezelőtt az örök hűséget, így a születésnap egyben házassági évforduló is a családban.

Négyesi János 1963-ban a Szegedi Tanítóképző Intézetben szerezte meg általános iskolai tanítói oklevelét. A diploma megszerzése után a nagytőkei általános iskolában kezdett el dolgozni. A tanítás mellett aktívan részt vett a község kulturális életének irányításában is. 1965-ben megbízást kapott Nagytőke és Magyartés községek hat tanyai iskolájának igazgatására. 1968-ban tanári képesítést szerzett. 1970-ben kinevezték a szentesi Dolgozók Általános Iskolájának vezetésére. 1975-től tíz éven át a Damjanich János Általános Iskola igazgatója volt, emellett a város szigligeti táborának ügyeit is intézte 17 éven át. A városi igazgatói munkaközösségnek 1971-91-ig volt vezetője. 1985-ben kinevezést kapott az akkor Köztársaság téri iskola vezetésére. Az iskolát a katolikus egyház 1993-ban visszakapta, így felajánlotta lemondását, de a főigazgató kérésére a fenntartó meghosszabbította megbízását. 2002-ben ment nyugdíjba, azonban még egy évig óraadóként dolgozott. 40 éves szolgálati idejéből 37 évig volt igazgató.

Ezen a délutánon rengeteg sztori került elő a tarsolyból, melyekről a hétvégén megjelenő Szentesi Életben olvashatnak!

www.szentesimozaik.hu
Hírek|29








Forrás

Exit mobile version