Kezdőlap Hírek Két színházi előadás lesz az idei Szentesi Nyári Szabadtéri Színház keretein bel…

Két színházi előadás lesz az idei Szentesi Nyári Szabadtéri Színház keretein bel…


Két színházi előadás lesz az idei Szentesi Nyári Szabadtéri Színház keretein belül

2020. július 28-án tartott sajtótájékoztatót Szebeni Zoltán és Kiss Csaba alpolgármester Szentesen a Megyeháza KKK épülete előtt, melyben ismertették, hogy az idei nyári színházi szezonban két darabot láthatunk a Megyeháza udvarán.

Előre közöljük, hogy jegyek még korlátozott számban kaphatók a Művelődési Házban, Szentes Házban és a www.jegy.hu oldalon.

Szebeni Zoltán a darabok ismertetésével elárulta, hogy igazi könnyed nyári szórakozást biztosít mindkét darab. Az első előadás már most hétvégén pénteken lesz!!!

A CSEMEGEPULTOS NAPLÓJA
Időpont: 2020. július 31. 20.30 óra (esőnap: augusztus 1.)
Helyszín: Megyeháza KKK udvara (Kossuth tér 1.)
Jegyár: 3.500,- Ft
„A lókolbászok akarták így. A lejárt májasok. A kolozsvárik. Ők mentettek meg, hogy újra embernek érezhessem magam.” – A fiatal pesti író egy szép napon két dolgot határozott el: hogy egyedülálló lesz és hogy csemegepultos lesz. Hogy színt vigyen az életébe. Beleveti magát Budapest – és a Vásárcsarnok – sűrűjébe. Egy darabig minden jól alakul… Gerlóczy Márton regényét Ötvös András eleveníti meg, a kolbászok, a májasok, a kolozsvárik segítségével.

EGY APRÓ KÉRÉS
Időpont: 2020.augusztus 30. 20.30 óra
(esőnap: augusztus 31.)
Helyszín: Megyeháza KKK udvara (Kossuth tér 1.)
Jegyár: 3.900,- Ft
Arnold sikeres építész. Megkapta élete legnagyobb felkérését: tervezzen látványos toronyházat Párizs közepére. Minden oka megvan az ünneplésre, erre is készül feleségével és legjobb barátaival. Kathrin azonban váratlan hírrel érkezik haza; egy pillanat alatt az összes közép- és hosszabb távú tervük új megvilágításba kerül. A két házaspár olyan meglepő, komikus játszmák és szópárbajok közepén találja magát, amelyeknek egyikük sem sejti a kimenetelét. Németországban nagy színpadi sikere volt a vígjátéknak, amely kapcsolatokról, viszonyokról, hazugságról és igazságról szól őszintén és cinkos humorral.
Szereplők: Szávai Viktória, Járó Zsuzsa, Debreczeny Csaba, Mészáros Máté

Jegyek kaphatók: Szentes Ház ( Szentes, Petőfi utca 1.) pénztári nyitvatartási idő: 8-12 óráig, 13-17 óráig és Művelődési és Ifjúsági Ház ( Szentes, Tóth József utca 10-14) pénztári nyitvatartási idő: 8-19 óráig
Online: www.jegy.hu/city/szentes oldalon
Információ: Tel: 63/314-211/16-os mellék

www.szentesimozaik.hu
Hírek|29
Színház|26
Programajánló|17






Forrás

Exit mobile version