Kezdőlap Hírek SEGÍTSÉGRE SZORULÓ IDŐS BEJELENTÉSE – Tájékoztató…

SEGÍTSÉGRE SZORULÓ IDŐS BEJELENTÉSE – Tájékoztató…

A Kormány 46/2020. (III.16.) Korm. rendeletére hivatkozva a koronavírus járványra tekintettel a 70 éven felüli állampolgárok egészségének védelme érdekében a mellékelt űrlapot tesszük közzé, amelyen az érintetteken kívül akár a családtagok, ismerősök, szomszédok is jelezhetik az önkormányzat felé azt, ha olyan idős emberről van tudomásuk, akik segítségre szorulnak.

Az űrlapot a Szentesi Közös Önkormányzati Hivatal Szociális Irodájához kell eljuttatni lehetőség szerint a lencsene@szentes.hu email címre. Az idősek telefonon is jelentkezhetnek az Irodán a 63 / 510-323-as számon.

Az űrlapot innen tudja letölteni: http://www.szentes.hu/?p=21005

Amennyiben letölti az alábbi linkről letölti az űrlapot, azt vagy elektronikusan szerkesztő (kitöltő) program segítségével vagy kinyomtatva kézzel töltheti ki. A kitöltött űrlapot a fenti e-mail címre kell elküldeni! (Pl. telefonnal fotózza le és úgy továbbítsa az űrlapot)

—–

Az űrlapot elektronikusan is ki tudja tölteni az alábbi instrukciók alapján:

ONLINE kitöltés ASP rendszeren

https://ohp-20.asp.lgov.hu/kereses
A fenti oldalra belépve elsőként írja be a település keresőbe: SZENTES

A kereten kívül megjelenik, hogy SZENTES VÁROS ÖNKORMÁNYZATA !!! Mellette van egy KIVÁLASZT gomb, azt nyomja meg!

A bal oldali menüben lát egy olyan gombot, hogy ÜGYINDÍTÁS (kattintson rá)!

Ezután ki kell választani az eljárás módját. (saját néven, cég nevébe … kívánja elindítani a bejelentést). Itt válassza ki a „Saját néven (magánszemélyként)” menüt.

Az űrlap keresőbe írja be „Segítségre szoruló idős bejelentése”.

Az űrlapok listájában megjelenik a kívánt űrlap „SEGÍTSÉGRE SZORULÓ IDŐS BEJELENTÉSE”, melyet online is ki tudunk tölteni, vagy az űrlapot meg tudjuk nézni!

www.szentesimozaik.hu
Önkormányzati hírek|30







Forrás

Exit mobile version