Kezdőlap Egyéb HMG is bejelentette…

HMG is bejelentette…

Kedves Diákok! Tisztelt Szülők!

A nemrégiben bejelentett iskola-felfüggesztés kapcsán minden bizonnyal rengeteg kérdés és gondolat merül fel Bennetek, Önökben. Higgyé(te)k el, bennünk, pedagógusokban is. A digitális oktatás új kihívások elé állít mindannyiunkat.

Pontosan még nem tudjuk, mi hogyan fog működni, de egy biztos: ezáltal a feladat által mindannyian önállóbbá, kicsit felnőttebbé váltok.

Kérlek Benneteket, hogy ebben az egyébként valóban nehéz időszakban, veszélyhelyzetben is lássátok meg a jót, a lehetőséget. Megtanultok önállóan, felelősségteljesen dolgozni, egymást segíteni, feltalálni magatokat.

Mi, pedagógusok vesszük a fáradságot, és új módszereket, digitális eszközkezelést tanulunk, ebben fejlődünk – ránk fér. Nem tudjuk, meddig tart, de ez a bizonytalanság elgondolkodásra késztet, sőt kényszerít bennünket. Talán egy kicsit jobban meg tudjuk majd becsülni egymást (és saját magunkat, a lehetőségeket stb.), ha újra együtt lehetünk.

Amint hivatalos információnk lesz a folytatásról, haladéktalanul tájékoztatunk minden diákot és szülőt több csatornán: az E-kréta rendszer üzenetküldőjén, az osztályfőnökök levelezőlistáján, a facebookon stb. keresztül.

Addig is kitartást, és az új helyzet új lehetőségeinek a felfedezését kívánom mindenkinek! Szép hétvégét! 🙂

Szeretettel, tisztelettel és – digitális! – öleléssel:
Tóth Tamás József
igazgató
HMG, Szentes





Forrás

Exit mobile version