Kezdőlap Szentesi VK Pellei Frank: elképesztően jó érzés, hogy bekerültünk a felsőházi rájátszásba…

Pellei Frank: elképesztően jó érzés, hogy bekerültünk a felsőházi rájátszásba…

Utoljára a 2012–2013-as idényben jutottunk be a legjobb nyolc közé a férfi vízilabda OB I-ben. Idén megcsináltuk a bravúrt, egy rendkívül nehéz csoportból kvalifikáltuk magunkat a felsőházba, amelynek első fordulójában szombaton 16 órától a címvédő Ferencváros vendégei leszünk.

Az OSC 15–9-re nyert a BVSC otthonában, így a Metalcom Szentes 19 ponttal bekerült a felsőházba a B csoportból. Nem mindennapi sikerünk után holnap már a zöld-fehérek látnak vendégül bennünket.

– Elképesztően jó érzés, hogy bejutottunk a felsőházba. Nagy az öröm csapaton belül, hiszen tavaly is közel voltunk ehhez, de akkor nem sikerült. A jelenlegi szezon előtt úgy vélekedtünk, hogy nehezebb csoportba kerültünk, így különösen óriási sikerként éljünk meg a legjobb nyolcba kerülést – fogalmazott csapatunk játékosa, Pellei Frank.
Friss az élmény, a kvalifikációnkat a tegnap esti edzés közben tudták meg a játékosok.

– Éppen tréningeztünk. Vörös Viktor elment a BVSC–OSC meccsre az elnök úrral, ahonnan negyedenként jelentették az állást. A harmadik negyed végén 10–7-re vezettek a vendégek, akkor még néhányan picit izgultak, de a végén nagyon örültünk. Az edzést követően apukám, Pellei Csaba vezetőedző gratulált mindenkinek, majd tartott egy motivációs beszédet – avatott be a részletekbe.

Csapatunknak egyelőre még nincs konkrét célkitűzése a szezon hátralevő részére, holnap viszont már a felsőház első fordulójában a címvédő Ferencváros otthonában ugrunk medencébe. Rutinosabb játékosaink közül Meixner Marcell, Somogyi Balázs, Vörös Viktor, Ivan Basara és Gergelyfi Róbert pihenhet, míg több utánpótlás pólósunk bizonyíthat.

– Talán a világ legjobb együttesével nézünk farkasszemet, így felszabadult játékot várok magunktól. A rutinosabbak pihenhetnek, a fiatalok pedig bizonyíthatnak. Nekik óriási élmény és motiváció lesz, hogy ilyen világklasszisok ellen vízilabdázhatnak. Egy ilyen találkozón a meccsképe a legfontosabb, nem a számszerű eredmény – állapította meg Pellei Frank.

📸 Vidovics Ferenc

#metalcomszentes #ferencváros #budapest #népliget #szentes #vízilabda #pallanuoto #waterpolo #tippmix #hajráSzentes




Forrás

Exit mobile version