Kezdőlap Hírek Hírek Megnyitott a La Casa Ristorante!…

Megnyitott a La Casa Ristorante!…

Szentesen a Horváth Mihály utcán egy új étterem nyitotta meg kapuját a La Casa Ristorante! „Szeretnénk, ha egy új színfoltja lenne az étterem Szentesnek” – mondta Füri Csaba tulajdonos a nyitó partin.

Az étterem 2020. január 25-én nyitja meg kapuját a vendégek előtt, mely a hét minden napján várja a vendégeket.
Füri Tamás, mesterszakács és executive chef-től megtudtuk, hogy az első hetekben pizzákkal állnak rendelkezésre, majd folyamatosan indul az a ‘la carte étterem.

Egy nápolyi kemencét építettek a pizzák sütéséhez. A tradicionális nápolyi szokásoknak megfelelő kemencében másfél perc (igen jól írtuk, 1,5 perc!!!!) alatt készül el a pizza! A fatüzelésű kemencében 350°C –on sül meg a pizza tészta! A feltéteknek nem kell megsülni és a rövid sütési idő alatt pl. a sajt megolvad, de nem ég meg! A feltétek megőrzik zamatos ízüket!

Egy-egy pizza előkészítése több idő, mint maga a sütés, melyet le is mértünk és tényleg 90 mp alatt megsül!!! Ha nem hiszi, próbálja ki!

Az étterem nyitva tartása: hétfőtől – csütörtökig 11.30 és 22.00, pénteken és szombaton 11.30 és 23.00, vasárnap 11.30 és 22.00 óra között tart nyitva. Az éttermet a nagykapun át közelíthetjük meg.

Tavasszal jön az 50 főt befogadó fedett terasz, valamint különtermet is kialakítanak zárt party-k, megbeszélések befogadására.

www.szentesimozaik.hu
Hírek|29








Forrás

Exit mobile version