Kezdőlap Hírek Újévi ingyenes kutya ovi…

Újévi ingyenes kutya ovi…

A Köröstorki Ebtanoda felhívása:

Kedves Kutyások, Leendő Kutyások!

A KEKSE Oktatói Csapatával úgy döntöttem, hogy a 2020-as évben igyekszünk minél több kedvezménnyel kedveskedni számotokra, amely elősegíti a kulturált, felelős kutyatartás, valamint a kutyák szocializált a gazdák által szabályozott viselkedésének minél szélesebb körben terjedését. Igyekszünk az év folyamán több kedvező lehetőséget biztosítani, azok számára is, akik esetleg kisebb anyagi lehetőségekkel rendelkeznek, de nagyon szeretnének tanulni és a kutyáikat is iskoláztatni, különböző képzésekben részesíteni.

Az első ilyen lehetőség az újdonsült kutyásoknak szól! A tavalyi év végétől elindított és nagy-nagy sikert aratott általam megtartott havi egyszeri ingyenes kutyaovis programunk kibővítéseként 2020. JANUÁR 12-től 2020. FEBRUÁR 16-ig MINDEN A KEKSE SZEGEDI ÉS SZENTESI ISKOLÁJÁBAN MEGTARTOTT KUTYAOVIS FOGLALKOZÁSUNK INGYENES!

A program elindulása január 12-én egy általam megtartott ingyenes kutyaovis foglalkozással kezdődik és február 16-án egy szintén általam megtartott foglalkozással zárul! A foglalkozásokra előzetes bejelentkezés szükséges a plakáton is meghirdetett módokon!

Várlak benneteket nagyon sok szeretettel!

Sipos Tibor János
Iskolavezető

www.szentesimozaik.hu
Hírek|29




Forrás

Exit mobile version