Kezdőlap Hírek Szentesre érkezett a kamarai fotókiállítás…

Szentesre érkezett a kamarai fotókiállítás…

A Csongrád Megyei Kereskedelmi és Iparkamara (CSMKIK) november 4-én ünnepelte fennállása 25. évfordulóját. Az alkalomból tartott ünnepi rendezvényen nyitotta meg a gazdasági önkormányzat azt a Délmagyarországgal közös, 20 képből álló kültéri fotókiállítást, mely Szeged, Vásárhely, Makó és Mórahalom után csütörtökön Szentesre érkezett, és január 3-ig tekinthető meg a Szent Miklós téren.

A fotókiállítás 20 önkéntes kamarai tagvállalkozás mindennapjait mutatja be. A tárlat anyagát Frank Yvette, Karnok Csaba, Kuklis István és Török János készítette és a fekete-fehér képeken a munkavégzést, a munkát végző emberek tevékenységét mutatják be, bepillantva a cégek kulisszái mögé. A tárlatot a Horváth István, a CSMKIK Szentes Térségi Szervezetének elnöke és Szabó Zoltán Ferenc polgármester nyitotta meg. A kamara elmúlt 25 évére tekintettek vissza, felidézve a sikereket és nehézségeket egyaránt.

A beszédek után emléklapot adtak át a kiállításon szereplő helyi cégeknek: metALCOM Távközlési és Rendszerintegrációs Zrt., HK-Ceram Kerámiagyártó Kft., M-Qualita Ipari, Termelő, Kereskedelmi és Szolgáltató Kft., Hunor COOP Regionális Kereskedelmi és Szolgáltató Zrt. és Legrand Magyarország Villamossági Rendszerek Zrt. A kamara fennállásának 25. évfordulóján köszöntötték azokat a helyi cégeket, vállalkozásokat is, összesen 19-et, melyek negyedszázada aktívan, önkéntesen, tagként közreműködnek a kamara munkájában.

www.szentesimozaik.hu
Hírek|29








Forrás

Exit mobile version