Kezdőlap Sport Szabadtéri sportok Évet zárt a Kinizsi…

Évet zárt a Kinizsi…

2019. december 21-én a Szentesi Kinizsi SZITE évzárót rendezett az utánpótláskorú sportolói számára. A rendezvényen Szabó Zoltán Ferenc polgármester elmondta, hogy a 2020-as esztendőt mindenki próbálja meg elkezdeni új lappal, mert ő így fogja tenni.

– Az egyesület tervei – mármint a fedett csarnok építése – előremutató, rengeteg problémát megoldana a téli időszakban. A TAO támogatás igénybevételével lehet , hogy minimális önrésszel, vagy elképzelhető, hogy a nélkül is megvalósulhat tanulmányozva a jövő évi terveket – mondta a polgármester. Ennek a nagyszabású tervnek megvalósítása érdekében fogjunk össze és kezdjük az újévet tiszta lappal.

Tari Róbert a SZITE elnöke az évzárón elmondta, hogy az egyesület az utóbbi 5 évben csaknem 200 millió forintos beruházást valósított meg a sporttelepen. Van még mit tenni – említve a csarnokot – de legfontosabb, hogy a játékosok, és a szülők kitartsanak, ha fúj a szél, vagy éppen esik az eső!
Jelen pillanatban a megfelelő szakember (edző) híján vannak, és így év ill. bajnokság közben nehéz találni.

Az évzáró összejövetelen ezek után okleveleket és díjakat osztottak ki a különböző korosztályos csapatoknál, ahol a legszorgalmasabb és legeredményesebb sportolók (csapatonként 3 db) arany szobrocskát vehettek át.

www.szentesimozaik.hu
Szabadtéri sportok|25








Forrás

Exit mobile version