Kezdőlap Szentesi VK Férfi OB I: Egerben vizitálunk…

Férfi OB I: Egerben vizitálunk…

Férficsapatunk, a Metalcom Szentes Egerben játszik bajnoki mérkőzést a 8. fordulóban szerdán 18.30-tól.

A remek formában levő Eger vendégei leszünk. Dabrowski Norbert vezetőedző tanítványai eddigi szereplésüket keretbe zárták. Utolsó, nyolcadik meccsükön szenvedték el első vereségüket, a tavalyi ezüstérmes OSC nyert a Heves megyeiek otthonában 17–15-re. A Bajnokok Ligája-résztvevőn kívül csak mi tudtunk pontot rabolni tőlük. Az OB I nyitányán az első fordulóban bravúros, 11–11-es döntetlent játszottunk az egriekkel a Dr. Rébeli-Szabó József Sportuszodában.

Hét találkozót követően B jelű csoportunkat az OSC vezeti hibátlan mérleggel, míg a második helyen aktuális ellenfelünk, az Eger áll 16 ponttal. Mi két sikerünkkel és egy döntetlenünkkel 7 egységet gyűjtöttünk, amivel a tabella hatodik pozícióját foglaljuk el az ötödik Vasastól egy-, a negyedik BVSC-től két ponttal lemaradva.

Ránk ezen a héten ismét két összecsapás vár. Egri túránk után szombat este 19.30-kor hazai környezetben a BVSC-t látjuk vendégül. E összecsapás közben is gyűjtünk a Szentesi Sport- és Üdülőközponttal közösen az SMA 1-es sérült szentesi kisfiúnak, Máténak. Az uszoda területén kihelyezett perselyekben várjuk majd az adományokat, valamint a sütivásáron befolyt teljes összeget felajánljuk Máté és családja részére.

A góllövőlistán a legeredményesebb játékosunk Nagy Márton 13 találattal. Akciógólokból ő a harmadik legjobb kilenc sikeres lövéssel. A kapusok rangsorában Meixner Marcell 53%-os védési hatékonysággal büszkélkedhet, 115 lövésből 60-at hárított.

✍️ Becsei Dávid
📸 Vidovics Ferenc

#metalcomszentes #eger #szentes #vízilabda #tippmix #hajráSzentes




Forrás

Exit mobile version