Kezdőlap Hírek Vöröskeresztes szentesi elismerések…

Vöröskeresztes szentesi elismerések…

A Magyar Vöröskereszt Csongrád megyei szervezete idén május 3-án tartotta a Vöröskereszt Világnapi ünnepségét a hódmezővásárhelyi Fekete Sas Rendezvényház egyik termében. Ennek keretében díjazták azokat a segítőket, támogatókat, akik a mindennapok során sokat tettek a szervezetért.

A kitüntetéseket dr. Szekeres Veronika, a Szegedi Regionális Vérellátó Központ régióigazgatója és Sasvári Krisztina, a Magyar Vöröskereszt Csongrád megyei igazgatója adták át.

A Magyar Vöröskereszt Országos Vezetősége a z alábbi munkatársakat, önkénteseket tüntették ki a Magyar Vöröskereszt Szentes Területi Szervezete részéről:

Négyesi Judit pedagógus, Kiss Bálint Református Általános Iskola – a „Vöröskeresztes Munkáért” Ezüst fokozatú elismerés

Ráczné Csepregi Mária könyvelő, Árpád – Agrár Zrt. – a „Vöröskeresztes Munkáért” Bronz fokozatú elismerés

Geréné Dunaháti – Vas Márta intézményvezető, Felsőpárti Óvoda Rákóczi Ferenc utcai Óvoda – a „Vöröskeresztes Tevékenységért Dicsérő Oklevél” elismerés

Barát László szakmai vezető, Közösségi Tér – Dózsa Ház – a „Vöröskeresztes Tevékenységért Elnöki Díszoklevél” elismerés

Lucza János László nyugdíjas mentőtiszt – a „Vöröskeresztes Tevékenységért Elnöki Díszoklevél” elismerés

Szécsényi Ferenc üzemeltetési és fenntartási művezető, Magyar Közút Nonprofit Zrt. – a „Vöröskeresztes Tevékenységért Év Önkéntese Oklevél” elismerés

Komár Noémi tanuló, Hódmezővásárhelyi SZC Boros Sámuel Szakgimnáziuma és Szakközépiskolája Szentes – a „Magyar Vöröskereszt Ifjúsági Vöröskeresztes Munkáért Elismerő Oklevél”

www.szentesimozaik.hu
Hírek|29








Forrás

Exit mobile version