Kezdőlap Hírek IV. Szentesi Gyermekfesztivál…

IV. Szentesi Gyermekfesztivál…

Szentes Város Önkormányzata, és a Bertok Promotion Kft. jóvoltából újra együtt szórakozhat az egész család a Kurca –part Kalandparkban, 2019. május 25-26 – án a on!

A Gyermekfesztivál ismét egy vidám, és érdekes programokkal teli rendezvényt jelent majd, amely a gyerekekről, és -ami legalább olyan fontos- a családokról, a családoknak szól. Sok kisebb helyszínen non-stop programok kedveskednek a legkisebbektől a nagy gyermekekig mindenkinek. A színpadon bohócműsorok, bűvészműsorok, gyermekkoncertek zajlanak majd mind a kettő napon. A színpadi produkciók mellett rendkívül hasznos programokkal tölthetik idejüket a részt vevők. Ezek között lesznek külön a gyermekek részére szóló interaktív programok, de lesznek a programok között olyanok is, amelyek már a családoknak szólnak, és közös aktivitást igényelnek a család minden tagjától.

Természetesen a rendezvényen kiváló gasztronómiai szolgáltatás várja a látogatókat, de újszerűen tálalva, és a családokra gondolva pénztárcabarát módon.

A belépőjegyek és bérletek ára tartalmazza az összes műsor megtekintését, tombolát, interaktív foglalkozást, lovaglást, ugrálóvárazást stb…

Minden belépőjegy mellé Tombolaszelvényt adunk ajándékba!

Belépők:
Felnőtt belépő: 1 000 Ft/nap
Gyermek belépő: 1 200 Ft/nap
Családi belépő (2 felnőtt és két gyermek) egy napra: 3 500 Ft

www.szentesimozaik.hu
Hírek|29
Önkormányzati hírek|30






Forrás

Exit mobile version