Kezdőlap Szentesi VK A Vasas otthonában játszunk holnap este…

A Vasas otthonában játszunk holnap este…

106

A férfi vízilabda OB I-es középszakasz alsóházának 5. fordulójában férficsapatunk holnap 18 órakor a Vasas otthonában ugrik medencébe.

Mivel az angyalföldiek elleni hazai meccsünket április 13-ára halasztottuk, így Tatabányán kezdtük a középszakaszt, ahol 7–5-ös vereséget szenvedtünk. Ezt követően viszont következett két hazai megmérettetés, a Kaposvárt 13–8-ra, az UVSE-t pedig 12–9-re győztük le a Dr. Rébeli-Szabó József Sportuszodában.

Most jön a negyedik középszakaszbeli összecsapásunk, a Vasas vendégei leszünk holnap 18 órától.

– Jó helyzetből várjuk a találkozót – árulta el érdeklődésünkre Nagy Márton, a Metalcom Szentes játékosa –, mivel hatpontos előnyünk van a tabellán a Vasassal szemben. Emiatt úgy készültünk egész héten, hogy nyerjünk szombaton, mert minden pontra szükségünk van, hogy a rájátszásban majd jó pozícióból kezdhessünk az aktuális ellenfelünk ellen, így nem szabad leeresztenünk – utalt arra, hogy a középszakaszt követően a párharcok az egyik fél hetedik megszerzett pontjáig tartanak majd, amelyekbe az alsóház eredményei beszámítanak.

– A tavalyi küzdelmekből tanulva idén szeretnénk elkerülni, hogy az alsóház végén még ne legyünk biztos résztvevői a 9-12. helyért folyó párharcoknak. Akkor az utolsó három meccsen biztosítottuk be a pozíciónkat, most hamarabb szeretnénk – fogadkozott Nagy, majd kitért az idei célokra is.

– Az eredeti célkitűzésünk az, hogy kvalifikáljuk magunkat a 9-12. helyért folyó rájátszásba, de nem elégszünk meg a bejutással, szeretnénk kihozni a maximumot a szezonból – zárta beszélgetésünket az idén 17 mérkőzésen 35 gólnál tartó Nagy Márton.

✍️ Becsei Dávid
📸 Vidovics Ferenc
#metalcomszentes #vasas #budapest #szentes #vizilabda #waterpolo #pallanuoto #tippmix




Forrás