Kezdőlap Hírek Milinker Mónika a Zsoldos iskola tanára Dr. Csada László-díjat kapott…

Milinker Mónika a Zsoldos iskola tanára Dr. Csada László-díjat kapott…

Immáron hatodik alkalommal adták át a Dr. Csada László-díjat 2019. március 13-án szerdán Szegeden, a Kamarai Székházban. A fogyasztóvédelmi elismerést közigazgatási, civil és vállalkozási területen osztotta ki a díjat alapító három szervezet, a Csongrád Megyei Kormányhivatal, a Csongrád Megyei Kereskedelmi és Iparkamara, valamint a Dél-alföldi Fogyasztóvédelmi Egyesület.

Közigazgatási területen végzett munkájáért Milinker Mónika, a Hódmezővásárhelyi Szakképzési Centrum Zsoldos Ferenc Szakgimnáziuma és Szakközépiskolája tanára kapta az idei díjat. A pedagógusnak nagy szerepe volt abban, hogy az iskola 2016-ban az elsők között elnyerte az Innovációs és Technológiai Minisztérium által adományozott „Fogyasztói tudatosságra nevelő iskola” címet.

Tanítványait órákon és órán kívül is a tudatos vásárlói magatartásra tanítja, neveli és ösztönzi a szentesi intézményben. Emellett a Dél-alföldi Regionális Fogyasztóvédelmi Egyesület és a Csongrád Megyei Kormányhivatal pályázatában fogyasztóvédelmi oktatások szervezésében, fogyasztóbarát vállalkozások látogatásának lebonyolításában és az iskolai fogyasztóvédelmi vetélkedő megrendezésében működött közre.

www.szentesimozaik.hu
Oktatás, tanulmányi hírek|36




Forrás

Exit mobile version