Kezdőlap Szentesi VK Óriásit hajráztunk, legyőztük a Kaposvárt!…

Óriásit hajráztunk, legyőztük a Kaposvárt!…

124


💪💪

A férfi OB I középszakaszbeli alsóházának 3. fordulójában bő három és fél negyeden át futhattunk az eredmény után, végül egy szenzációs negyedik negyeddel magabiztos győzelmet arattunk a Kaposvár ellen köszönhetően többek között a Vörös Viktor, Nagy Márton, Somogyi Balázs triónak.

Metalcom Szentes 🆚 Kaposvár 13–8 (1–3, 4–2, 2–2, 6–1)
Férfi vízilabda OB I, középszakasz, alsóház, 3. forduló. Szentes, 200 néző. Vezette: Kun, Tóth S.
Metalcom Szentes: Meixner – Kiss K., NAGY M. 3, VÖRÖS 4, Pellei F., SOMOGYI 3, Kriszoszpatisz 1. Csere: Bozó, Pellei K. 1, Manojlovics 1, Tóth Gy., Hegedűs, Kuzmenko. Vezetőedző: Pellei Csaba.
Kaposvár: Krémer – Kovács O., Giga 2, ifj. Berta 3, Dobos 1, Tóth K., Vindisch 2. Csere: Nemes (kapus), Lukács, Pataki, Németh L., Juhász-Szeley, Telegdy. Vezetőedző: Berta József.
Gól – emberelőnyből: 7/4, ill. 8/3.
Ötméteresből: 2/0, ill. -.
Kipontozódott: Kovács O.

Pellei Csaba: – Elképesztően örülök a győzelemnek, mert nagyon fontos három pontot tartottunk itthon. Az első három negyed nem azt mutatta, hogy van bennünk annyi, mint amennyit a záró nyolc percben mutattunk. Végig futottunk az eredmény után, ami miatt idegesen kapkodtunk. A Kaposvár kihasználta a hibáinkat, a harmadik negyed közepéig kézben tartotta a meccset. Az egész mérkőzésen volt tartásunk, éreztem, ha átvesszük a vezetést, akkor meg tudjuk nyerni a találkozót.

A Metalcom Szentes legközelebb jövő szombaton ugrik medencébe, 18 órától az UVSE-t fogadják Somogyi Balázsék.

Archív fotó: Vidovics Ferenc
#metalcomszentes #kaposvár #szentes #vizilabda #waterpolo #pallanuoto #tippmix




Forrás