Kezdőlap Hírek Hármas ikrek születtek Szentesen…

Hármas ikrek születtek Szentesen…

A hármas ikerlányok már kéthetesek, igazi csodaként érkeztek szüleikhez, Vargáné Fodor Judithoz, Varga Jánoshoz és kétéves nővérükhöz Varga Liliánához. Olívia, Kornélia és Izabella.

2019. február 18-án 10 óra 1,2,3 perckor látták meg a napvilágot, Szegeden.

Az édesanya elmondta, hogy már december végén be kellett feküdnie a klinikára, de szerencsére volt egy sorstársa is, aki három gyermeket hoz majd világra. –Újabb csodababák megérkeztek, ennél boldogabbak nem is lehetnénk – meséli Judit, akinek férje János is mindig nagycsaládot szeretett volna. Gyorsan híre ment, hogy hármas ikrek születtek Szentesen, és március 5-én, kedden délután, Dr. Chomiak Waldemar az Egészségügyi és Szociális Bizottság elnöke, és Antal Balázs Tibor önkormányzati képviselők úgy érezték, hogy szeretnének hozzájárulni a család boldogságához. A város a hármas ikrek számára egy babakocsit ajándékozott, illetve egy éven keresztül egy gondozónőt biztosít a kicsik mellé.

Emellett a szociális bizottság elnöke vállalta, hogy egy évig ne legyen gondja a családnak a pelenkára, ezzel is segítik a nem mindennapi családbővülést. Simon Alma a Magyar Vöröskereszt részéről babacsomaggal kedveskedett.

A szülők köszönik a város támogatását. Történetüket a jövő heti Szentesi Életben mesélik el.

www.szentesimozaik.hu
Hírek|29
Önkormányzati hírek|30








Forrás

Exit mobile version