Kezdőlap Szentesi VK Óriásit küzdöttünk, de győzött az Eger…

Óriásit küzdöttünk, de győzött az Eger…

139

A női OB I 16. fordulójában az Egert fogadtuk. A mérkőzés során rengeteg kapufát lőttünk, amelyek megbosszulták magukat, 10–9-es vereséget szenvedtünk.

Hungerit-Szentesi VK 🆚 Eger 9–10 (1–3, 2–3, 1–2, 5–2)
Női vízilabda OB I, 16. forduló. Szentes, 200 néző. Vezette: Juhász G., Kovács S.
Hungerit-Szentesi VK: LEKRINSZKI 1 – Szabó K., Mihály 1, Kádár, Kudella 1, Mandics, Kövér-Kis 3. Csere: Perez 1, Dömsödi, Dávid, KOROM 2, Czirbus. Vezetőedző: Brávik Fruzsina.
Eger: HORVÁTH A. – RÁSKI 2, Miklós 1, Tóth Cs., Pulyblank 2, Mchunu, Szilágyi Sz. Csere: SZILÁGYI D. 5, Kiss A., Dobi, Molnár, Szűcs, Rocska. Vezetőedző: Biros Péter.
Gól – emberelőnyből: 9/4, ill. 10/3.
Ötméteresből: 1/1, ill. 2/2.
Kiállítva cserével: Mandics, ill. Dobi, Tóth Cs.
Kipontozódott: Szabó K., ill. Szilágyi Sz.

🗣 Brávik Fruzsina: – Készültünk az Eger védekezésére mégis annyi helyzetet hagytunk ki, hogy ennyivel képtelenség mérkőzést nyerni. Nagyon sajnálom, ahogyan kezdtünk, de a tartásunkat bizonyítja, ahogyan visszajöttünk a meccsbe. Azt mondtam, az nyer, aki fegyelmezettebben védekezik. Ez a csapat pedig az Eger lett, mivel sokszor tudtuk hova kell menni, mégsem mentünk oda, amiért mérges voltam. Nem szomorkodunk, a hétvégén már a Duna-liga találkozóin gyakorolhatunk. 🗣

Jobban kezdte a mérkőzést az Eger, így végig előnyben játszhatott. 0–1 után még egalizáltunk Kövér-Kis Réka találatával ötméteresből, ezt követően viszont egyre nagyobb előnyt építettek fel a Heves megyeiek.

A nagyszünetben 3–6 állt az eredményjelzőn, majd hosszabb gólcsendünket egy védést követően kapusunk, Lekrinszki Gina törte meg egy lefordulás után.

Óriásit küzdöttünk, megmutattuk, hogy van tartásunk, így visszajöttünk a meccsbe, ez viszont csak arra lett elég, hogy a legminimálisabb különbségű vereséget szenvedjük el.

✍ Becsei Dávid
📸 Vidovics Ferenc

#hungeritszentes #eger #szentes #vizilabda #waterpolo #pallanuoto #tippmix




Forrás