Kezdőlap Szentesi VK Különleges meccsnap jön…

Különleges meccsnap jön…

A női vízilabda OB I 10. fordulójában a Ferencváros elleni találkozónkat a Duna Regionális Liga szentesi fordulója miatt holnap 16 órára halasztottuk el. A bajnokság első fordulójában rosszul kezdtünk itthon a zöld-fehérek ellen, azonban felzárkóztunk, végül kiélezett hajrában 8–7-es vereséget szenvedtünk.

– Az biztos, hogy nagyon nehéz meccs lesz – nézett elébe az összecsapásnak Dömsödi Dalma, a Hungerit-Szentesi VK játékosa –, de bízom benne, hogy képesek leszünk egy szoros eredmény elérésére. Teljes odaadással küzdünk majd a becsületünkért, szeretnénk minél jobban szerepelni – tette hozzá Dömsödi, aki éppen holnap ünnepli 16. születésnapját.

– Különleges élmény lesz, mivel eddig még sosem esett meccsnapra a szülinapom. Ünneplés nem lesz, mivel vasárnap is vár rám mérkőzés, de szerdán egy csapatépítő bowlingozáson felköszöntöttek a csapattársaim – osztotta meg.

Nemcsak a meccsnapra esett születésnap különleges Dömsödi Dalma számára, ugyanis idén lépett fel gimnáziumba.

– Mindenki azt mondja, hogy nagyon nehéz a kilencedik osztály, így rosszabbra számítottam. Nagyon jól sikerült az első félévem, angol szakra járok, de a fizika és a matek legkedveltebb tantárgyam még – árulta el érdeklődésünkre Dalma.

Az Ob I 9. fordulójából pótolt mérkőzésen holnap 16 órától a Ferencváros otthonában ugrunk medencébe.

✍️ Becsei Dávid
📸 Vidovics Ferenc
#hungeritszentes #ferencváros #vizilabda #budapest #pallanuoto #waterpolo #szentes #budapest #tippmix




Forrás

Exit mobile version