Kezdőlap Hírek Hírek Szentesi szerzők egy célért a DAL 2019 versenyben!…

Szentesi szerzők egy célért a DAL 2019 versenyben!…

A Dal 2019 első elődöntőjének időpontja 2019. január 19. 19.30 óra melyet a Duna TV-n láthatunk, és az egyik versenydal szentesi vonatkozására hívnánk fel a figyelmet!

Tudják hány gyermek él ma családjától elszakítva ma Magyarországon, Európában, a világban? Túl sok! Ezeknek a gyerekeknek a sorsára hívja fel a figyelmet a Hozzád bújnék című dal, melynek szövegét Osztás Mária (Marcsi) írta és a zenéjét férje Mészáros Gábor (Murphy) szerezte, valamint a hangszerelésben Vígh Arnold segédkezett. Ők mindhárman városunk, Szentes szülöttei.

A szentesi trió által készített dal megtalált egy olyan előadót, aki rendkívüli módon érzékeny a témára. Oláh Gergő a 2012-es X-faktor győztese azt gondolta, hogy ennek a dalnak indulnia kell a Dal 2019 versenyen, és hogy mennyire jól érezte, azt mi sem bizonyítja, mint hogy bejutott a 30 legjobb dal közé.

Az ítészek: Nagy Feró, Mező Misi, Both Miklós, Vincze Lilla.
VIDEÓKLIP linkje:

Oláh Gergő már rutinos versenyzőnek számít A Dal kapcsán. Eddig összesen háromszor állt a színpadon, és idén negyedjére is sikerült bejutnia A Dal válogatójának élő adásába. Mit gondoltok, idén is döntős lesz Gergő? Már nem kell sokat aludni, hogy kiderüljön!

Kedves Szentesiek!

Fogjunk össze egy kiemelten fontos ügy mellett, hallassuk hangunkat Oláh Gergőn keresztül Izraelben, a tel-avivi döntőn!

A Dal 2019 első elődöntőjének időpontja a Dunán 2019. január 19. 19.30 óra

Hírek|29

www.szentesimozaik.hu








Forrás

Exit mobile version