Kezdőlap Hírek Megújul a Szentesi Mozaik!…

Megújul a Szentesi Mozaik!…

www.szentesimozaik.hu

FIGYELEM! Hamarosan teljesen új helyre és címre költözik oldalunk! 18 éve tartottuk azt a formát, amelyet majd két évtizeddel ezelőtt kitaláltunk, de felgyorsult világunk igényli a változást.

Szeretnénk az új portálrendszerünkkel kialakítani Szentesen legnagyobb információs bázisát, mely aktuális híreket és eseményeket dolgoz fel, és ajánl az olvasóknak.

Számos partnerünknek köszönhetően pillanatok alatt értesülhet városunk legfrissebb híreiről. Míg eddig több oldalt meg kellett látogatni ahhoz, hogy tájékozódjunk a napi eseményekről, most igyekszünk mindent egy helyre összpontosítani, mindazonáltal, hogy partnereink oldalai is elérhetőséget, figyelmet és látogatókat kapnak.

Aki nem akar közösségi oldalon regisztrálni, az is értesülhet a legfrissebb hírekről, aki pedig használja ezeket az oldalakat, azok is előszeretettel fogják böngészni, mert MINDENT EGY HELYEN megtalál!

Az új webcímünk: www.szentesimozaik.hu

Ezúton szeretnénk mindenkinek megköszönni a segítséget, a közreműködést és támogatást, mely segített az új portál elindításában!

Hírek|29




Forrás

Exit mobile version