Az év végén…

Már csak néhány nap van hátra a 2018-as évből és a hagyományokhoz híven idén is megrendezték az utolsó állománygyűlést, és közösen fogyasztották el az ünnepi ebédet az MH 37. II. Rákóczi Ferenc Műszaki Ezrednél.
Az ünnepi hangulatban, a teljes személyi állomány előtt Seres József alezredes, ezredparancsnok-helyettes gratulált az elismerésben részesülteknek, majd köszöntötte a hónapban kerek évfordulót ünneplő születésnaposokat.
A Magyar Honvédség 37. II. Rákóczi Ferenc Műszaki Ezred parancsnoka a Köröm pontonhíd építés és fenntartás feladat során végzett szakmai munkája elismeréseként ezüst csapatérmet adományozott Szopori Tibor főtörzsőrmesternek, könyvet adományozott Csernák Csaba főtörzsőrmesternek, Nagy József szakaszvezetőnek és Gulyás István őrvezetőnek.
Fehér Csaba önkéntes műveleti tartalékos őrnagy, az ezred tábori lelkésze karácsonyi áldást mondott, és egyben emlékeztette az állományt az összetartozás, az összetartás fontosságára, mely nemcsak az ünnepek miatt, hanem egyébként is fontos egy szervezeten, egy egységen, egy alegységen belül. Ünnepi beszédében természetesen megemlékezett az emberiség egyik legősibb ünnepéről is, melynek családi vonatkozása napjainkra felerősödött és a szeretet és az összetartozás ünnepe lett.
Ezúton is gratulálunk az elismerésben részesülteknek!
Boldog születésnapot kívánunk a decemberben ünneplőknek!
Áldott, Békés Karácsonyt és Boldog Új Évet kívánunk mindenkinek!








Forrás

Exit mobile version