Kezdőlap Sport Szabadtéri sportok A mai nap is az edzésről szólt a pályán. Őszies időben, de...

A mai nap is az edzésről szólt a pályán. Őszies időben, de annál nagyobb lelkese…

185


A mai nap is az edzésről szólt a pályán. Őszies időben, de annál nagyobb lelkesedéssel gyakoroltak a csapatok.
Az U-9-es csapat Herczeg Szabolcs vezetésével készült a szombati Bozsik Fesztiválra Hódmezővásárhelyre, illetve a vasárnapi Interligára. Ott jártamkor épp a támadásokat gyakorolták, illetve a biztos labdatartást. Az edző dicsérte a korosztályos játékosok hozzáállását.
Az U-19-es csapat illetve a férfi felnőtt csapat, a szakmai stábbal közösen erőnléti edzést tartott, Mizere Zsolt vezényletével.
Az U-19-es csapat edzője Bozóki Zoltán elmondta, hogy csapata a hétvégén, betartva az utasításokat fegyelmezetten és nagyszerű csapatjátékkal vitte sikerre a mérkőzését. A hétvégi fordulóra is tisztes helytállást és jó csapatjátékot szeretne a mester.
Némethy László a felnőtt csapat edzője az elmúlt hétvégi mérkőzésről elmondta, hogy csapata mindent megtett a győzelemért, és természetesen gratulált a fiúknak. A hétvégi forduló szintén kihívás lesz csapata számára, mivel a legjobb ellenfél érkezik vendégszereplésre. A fiúk jól bírták az erőnléti edzést és szeretnének meglepetést okozni a szombati meccsen.
Az U-19 a Tiszaszigetet szombaton 14:00-kor fogadja, a felnőtt csapat 16:00-kor lép pályára.
Sok sikert és gólokban gazdag mérkőzéseket kívánok!

FONTOS: Az U-18-as leány mérkőzés Szentes – Szeol labdarúgó mérkőzés szombat helyett CSÜTÖRTÖKÖN 16 órakor lesz megtartva a Sporttelepen.
Szombaton az U-7-es, és U-9-es csapataink a Bozsik fesztiválon vesznek részt Hódmezővásárhelyen.
Vasárnap az U-8-as,U-9-es,U-10-es,U-11-es csapataink Gyulára utaznak Interligára.








Forrás