Kezdőlap Sport Szabadtéri sportok Még mindig szeptember….

Még mindig szeptember….

A mai napon felnőtt Női labdarúgó csapatunk vendégként szerepelt Székkutason a helyi csapat ellen. Küzdelmes mérkőzésen 1:0-ás hátrányból fordítva kettő egyre megnyerte a mérkőzést. A csapat edzőjétől Jabniczky Sándortól megtudtam, hogy a tanítványai nagyot küzdöttek. A Szentesi góllövők: Kóbor Klaudia és Martók Dóra.
A mérkőzés közben még ajándékot is kaptak a szentesi lányok. Bánhidi Bence a Pick Szeged kézilabdázója aki egyben válogatott játékos is a csapatnak ajándékozta Bl mezét. A mez sorsáról a csapat dönt. Legközelebb a lányok a jövőhéten Szentesen a Pusztai László pályán mérik össze tudásukat Bordány csapatával 2018. 09.16-án 13:00-kor.
A többi mérkőzésről is hamarosan beszámolok.
Hajrá Kinizsi!

2018.09.15-én a Szentesi Kinizsi felnőtt csapata látja vendégül az Algyő csapatát. A rendezők, illetve a Delelő Söröző játékra hívja a mérkőzésre kilátogató vendégeket. A sörözőben a mérkőzésre látogatók italfogyasztása minimum 300 ft-nak kell lenni, és a blokk bemutatásával részt vehet a mérkőzés szünetében 11-es rúgó versenyen. A győztesek jutalma: az első helyezett egy 3.000 ft-os, a második helyezett egy 2.000 ft-os, a harmadik helyezett egy 1.000 ft-os italkupont kap ajándékba.




Forrás

Exit mobile version