Gyermekfelügyelet…

Negyedik éve szervezik meg az MH 37. II. Rákóczi Ferenc Műszaki Ezred Integrált Ügyfélszolgálati Irodájának munkatársai „Rákóczi apródjainak”, a laktanyában dolgozók gyermekeinek nyári felügyeletét.
Nagy segítség ez a szülőknek, akik így a közelükben, biztonságban tudhatják gyermekeiket, és emellett remek programokról is gondoskodnak számukra. Kiemelten igaz ez a mostani időszakra, amikor az alakulat katonái egy időben több helyen is részt vesznek különböző feladatokban, ezért a gyermekek elhelyezése nagy kihívást jelent a szülőknek.
A jelenlegi egy hetes turnus pénteken véget ér, azonban jövő héten kezdődik a következő. A programok közt szerepel számtalan színes és élvezetes időtöltés. Hétfőn a környezettudatosságra tanították a gyerekeket, kedden ellátogattak Szolnokra a RepTár- ba, szerdán a gyermekkönyvtárban játszottak és művelődtek, csütörtökön az elsősegélynyújtási ismeretek elsajátítása után lehetőségük volt próbára tenni „hadapródi” képességeiket is az airsoft lövészeten. A hét utolsó napján a szentesi moziban közös filmnézéssel búcsúztak az apródok a laktanyai élettől.








Forrás

Exit mobile version