Kezdőlap MH 37. II. Rákóczi Ferenc Műszaki Ezred Újabb fiatal kollégákkal bővült állományunk…

Újabb fiatal kollégákkal bővült állományunk…

Alakulatunk számára a nyár utolsó hónapja is rendkívül aktívan telt, hiszen számos külső és belső rendezvény biztosítását és színvonalasabbá tételét tudhatják maguk mögött katonáink, nem beszélve az alapkiképzés végrehajtásáról (augusztus 07. – október 20.), újabbnál újabb tanfolyamaink elindításáról, és még sorolhatnánk. A jövőt illetően Ezredünk naptárának sorait megannyi feladat tarkítja, melyek nem csak a vezető állomány számára jelentenek kihívást, hanem mindannyiunknak, pláne az újonnan érkező tiszt-és altiszt kollégáknak, akik az augusztus 29-i ezredsorakozónk alkalmával kerültek bemutatásra.
A Nemzeti Közszolgálati Egyetemen végzett hadnagyaink (Salga Vivien – Katonai Logisztikai szak, Molnár Bence- Katonai Közlekedési szak, Bencsik Dávid-Katonai Logisztikai vezető, Haditechnikai szakirány Gálik Ádám Pál- Katonai Üzemeltetés szak) a parancsnoki köszöntőt és tájékoztatót követően megtekintették Csapatmúzeumunkat, majd a laktanya bejárás során szemrevételezték Főnökségeinket és munkáikat.
A MH 37. II. Rákóczi Ferenc Műszaki Ezred vezetősége számára fontos, hogy katonáik a kellő információk birtokában, kellemes és biztonságos légkörben dolgozzanak, ezért a beilleszkedést segítve az újoncok Szentes város közművelődési intézményeit (Megyeháza, Koszta József Múzeum, Városi Könyvtár, stb.) és ügyintézési lehetőségeit, valamint a környező települések nevezetességeit is -pl.: Nagymágocsi kastély- meglátogatták.
A Magyar Honvédség Altiszti Akadémiájának alapkiképzésére június hónapban bevonult Halász-Szabó Kristóf Pál és Lukács Tamás augusztus 18-i hatállyal kerültek kinevezésre, mint őrmester, s immár a 37. Műszaki Ezred büszke állományában szolgálnak.

Új kollégáink munkájához sok sikert kívánunk!








Forrás

Exit mobile version