Kezdőlap Egyéb Gyermekek világnapja gálaműsor…

Gyermekek világnapja gálaműsor…

http://www.szentesinfo.hu/mozaik/2016/9/gyermvil.htm

2016. szeptember 23-án került sor a Szabadidős Sportklub szervezésében a világnapra megemlékező gálaműsor a Ifjúsági Házban.

Szirbik Imre polgármester köszöntötte a gyermekeket és szüleiket, akikről tudjuk, hogy a jövő zálogai, vágyaink és álmaink megtestesítői. Érzékeny, fondorlatos kis emberkék, akik pontosan tudják, hogy a szülői szeretet végtelen és kiapadhatatlan, szerencsés esetben pedig elkíséri őket a felnőtté válás útján. Szülőnek és pedagógusnak – esetleg egy személyben mindkettőnek – lenni nem könnyű és nem is jelentéktelen feladat. Hiszen a felnőttnek kell a tudásra és szeretetre éhes kis lelkekből felelősségteljes, segítőkész, rátermett jellemet nevelni.

A gálaműsoron elsőként a Szent Anna utcai Csicsergő „zöld óvoda” KATICA csoportja adta elő Őszi mese című produkcióját majd a Zentagunarasról érkezett PENGETŐCSKE citerazenekarának műsorát láthattuk. A Pengető citerazenekar és a Margaréta citerazenekar műsora után a Deák Ferenc Általános Iskola kiskórusa és Újszentes testvérvárosunk moderntánc csoportjának bemutatóját láthattuk. Végezetül gyertyagyújtással emlékeztek meg a világ tragikus sorsú gyermekeiről és megkoszorúzták a Gyermekbarát emlékművet a Széchenyi ligetben.








Forrás

Exit mobile version