Szentesi siker a megyei rangadón

 

A férfi vízilabda OB I-ben az Eger, OSC, Miskolc hármas elleni meccsen nem titkolták Szentesen, inkább felkészülési partikról van szó, minthogy reális pontszerzési esélyekről – nos, a Kurca partján a Szeged elleni megyei rangadón már pontokat reméltek.

 

 

  KATT a képre!      

 

Szentes, 2017. 10. 23.


 

14 éves tehetség debütált Szentesen

 

A női vízilabda OB I második fordulójában a Hungerit-Szentesi VK sima, 17-6-os sikert aratott hazai pályán a Honvéd ellen.

Mivel sima sikerre lehetett számítani szerda este Szentesen, a hazai pólókedvelők számára a legnagyobb izgalmat és érdekességet egy 14 éves lány szereplése jelentette. A Hungerit felnőttkeretében ugyanis ezen a könnyűnek ígérkező bajnokin Dömsödi Dalma is helyet kapott.

 

 

  KATT a képre!      

 

Szentes, 2017. 10. 23.


 

Jó bajnoki nyitány

Hungerit Szentes - UVSE Margitsziget 14 - 10 (4-2, 4-1, 2-2, 4-5)

 

2017. október 14-én a Hungerit Szentes hazai környezetben fogadta a női OB I bajnoki nyitányán az UVSE Margitsziget csapatát. Ács Bertalan az UVSE vezetőedzője elmondta, hogy meg kell ismerniük az új játékosokat, hogy fel tudjanak készülni a Szentes ellen. Ez meg is mutatkozott a szerzett gólokon, mert Palaro Dias Melani 4, Mirshina Anastassiya 3, Guannan Niu 3, Rybanska Natasa 2 gólt szerzett melyet Hevesi Anita 1 és Kudella Panna 1 góljával adta ki a Szentes 14 lőtt gólját.

 

 

  KATT a képre!      

 

Szentes, 2017. 10. 14.


 

Ötödik helyen végzett Dorka a Tennis Europe Masters versenyen

 

Véget ért a Tennis Europe Masters! Összességében nagy siker az 5. hely, bár a sorsolás sajnos nem kedvezett, hisz az egy évvel idősebb és végül a tornát megnyerő francia lányt kapta Dorka az első körben, akivel szemben vereséget szenvedett, így az 5-8. helyért kényszerült játszani.

 

 

  KATT a képre!      

 

Szentes, 2017. 10. 08.


 

Csak kettőn múlott, hogy bravúr legyen!

 

Csak két gólon múlott, hogy a Metalcom Szentes hatalmas meglepetést okozzon a férfi OB I-es vízilabda bajnokságban. A bajnok esélyes Eger csapatát fogadta a Kurca-parti város.

Csak Visnyakov hiányzott a Metalcom-Szentes jól hangzó névsorából a férfi vízilabda OB I hazai nyitányán, így a Kurca-parti drukkerek annak ellenére is az eddigieknél komolyabb elvárással várhatták az első hazai meccset, hogy az Eger volt az ellenfél. A bajnokesélyes hevesiek meg is mutatták, hogy milyen klasszisaik vannak, és érvényesítve a papírformát, elhúztak 5–1-re, de már eközben is jól játszottak Pellei Csaba tanítványai.

 

 

  KATT a képre!      

 

Szentes, 2017. 10. 08.


 

Dorka nemzetközi sikerei tovább gyarapodhatnak!

 

2017 október 6-8 között 22. alkalommal kerül megrendezésre Olaszországban a junior teniszezők Masters versenye, amelyre korosztályonként az idei év legjobb 8 európai versenyzője kapott meghívást. Ezen a versenyen korábban olyan nevek is feltűntek , mint Rafael Nadal, Andy Murray, a hölgyeknél pedig Simona Halep, valamint Agnieszka Radwanska is. Ebben az évben Drahota-Szabó Dorka, a Horváth Mihály Gimnázium tanulója is kvalifikálta magát, mégpedig a 4. legeredményesebb U16-os európai teniszezőjeként. Dorka idén ugyanis három egyéni és két páros európai tornagyőzelmet is begyűjtött, 42 egyéni nemzetközi mérkőzéséből 35-öt megnyert, mindössze 7 mérkőzést vesztett.

 

 

  KATT a képre!      

 

Szentes, 2017. 10. 04.


 

Rúgták a bőrt Szentesen a polgárőrök

 

 

Három szomszédos megye polgárőrei részt vételével kispályás labdarúgó torna került megrendezésre az elmúlt hétvégén Szentesen a Pusztai László sporttelepen, melyet a Csongrád megyei Polgárőr Szervezetek Szövetsége szervezett a helyi polgárőr egyesület bevonásával és aktív segítségével.

 

 

  KATT a képre!      

 

Szentes, 2017. 10. 04.


 

 

 

 

.