Már vendégek tesztelik az Open Hotel-t

 

 

 

Hamarosan hivatalosan is átadják a nagyközönségnek az Open Hotelt, Szentes első hoteljét, mely a kiséri városrészben a Kurca csatorna partján található!

 

 

 

Augusztus elején ünnepélyes megnyitón bárki megtekintheti a hotel szobáit, valamint az épület környezetét. A hivatalos megnyitóig még van idő, de addig is indiai és kínai csoport teszteli a szolgáltatásokat.

 

 

 

Minden engedély megvan a működéshez, szóval kész a hotel, fogadhatja a vendégeket, de a tulajdonosok biztosra mennek - tudtuk meg a mai napi látogatásunk során -, mert a nyitás után 365 napon keresztül a nap 24 órájában nyitva lesznek, így ha bármilyen probléma felmerülne, akkor annak inkább a teszt időszak alatt kell megmutatkoznia.

 

 

 

Az Open Hotel 3 szinten, 24 szobával várja pihenni vágyó vendégeit. Szobáik légkondicionáltak, berendezésük pedig úgy lett megtervezve, hogy garantált legyen a tökéletes pihenés. Minden szobában ingyenes wifi, LCD TV és minibár szolgálja a vendégek kényelmét. A gyönyörű, folyópartra néző panoráma és a terasz szintén minden szobához garantált.

 

 

 

 

 

Szentes, 2018. 07. 16.

 

 

 

.