Szentesen lesz az utolsó előadása
a Római Vakációnak!

Indul a Szentesi Nyári Szabadtéri Színház!

 

 

 

Nagyon sokszor mondtam a Nemzet Sportvárosába hogy álljanak fel a karosszékből és mozduljunk, most a fordítottját mondanám hogy mindenkit arra kérek, hogy lépjen be a Megyeháza kapuján át a varázslatok udvarába és hát ha nem is a karosszékbe, de az ott levő székekben foglaljon helyet és legyen részese e nagyszerű élmény, mert indul a Szentesi Nyári Szabadtéri Színház - mondta a nyári színházi sorozat sajtótájékoztatóján Szirbik Imre polgármester.

 

 

 

Június 21-én a Zene Világnapjával nyit a Nyári Színház egy kicsikét lezárva azt a hangverseny időszakot és téli időszakot amely ezt a várost a nemzeti sportvárosi címe mellé felemeli a nemzet kulturális városa szintjére is.

 

Orlai Tibor az Orlai Produkciós Iroda vezetője elmondta, hogy azok az előadások, melyeket a magánszínház ad hozzá a nyári színházhoz képezi a szentesi nyári színház gerincét.

 

 

 

A Római vakációval nyit a nagyestés színházi darabok közül, melyet 2013-ban mutattak be, és a fővárosban már elköszöntek a darabtól, így az utolsó előadás Szentesen lesz látható Tenki Réka, Fekete Ernő és Hernádi Judit főszereplésében. Ez egy igazi vakáció története és talán nem véletlen hogy ezzel kezdődik a nyári évad.

 

Az előadásokra még korlátozott számban kaphatók jegyek, de tudni kell, hogy még a fővárosból is jönnek vendégek, hogy részesei legyenek egy-egy előadásnak.

 

 

 

 

 

 

 

Szentes, 2018. 06. 19.

 

.