GRECSÓ KRISZTIÁN és HRUTKA RÓBERT
zenés pódiumestje

 

GRECSÓ KRISZTIÁN és HRUTKA RÓBERT zenés pódiumestje ma este, április 10-én, 18 órakor lesz a Művelődési és Ifjúsági Házban!

 

Grecsó Krisztián 1976-ban született Szegváron, a csongrádi Batsányi János Gimnáziumban érettségizett. A békéscsabai Kőrösi Csoma Sándor Főiskolán tanár szakán és a József Attila Tudományegyetem magyar szakán diplomázott. 2009-től vezeti az Élet és Irodalom próza és esszé rovatát. Eddig megjelent könyvei: Isten hozott, Pletykaanyu, Tánciskola, Mellettem elférsz, Megyek utánad, Jelmezbál, 30 év napsütés.

 

Hrutka Róbert 1989-től napjainkig több mint 200 lemez elkészítésében működött közre zenészként, szerzőként és producerként. A hazai könnyűzenei élet meghatározó muzsikusa. 2001 és 2008 között számtalan slágert komponált Jamie Winchesterrel, melyet több száz sikeres koncerten elő is adott. Ezután szólókarrierbe kezdett és két albumot is kiadott. Nagylemezt írt Für Anikónak, Udvaros Dorottyának, Tompos Kátyának. Számtalan magyar filmhez szerzett zenét, például a Kincsemhez is.

 

Az ismert író és a népszerű zeneszerző közös estjén anyáink, apáink történetei kerülnek elő. Úgy, ahogy régen, társaságban volt szokás, dalban, mesében mondva el. Zene, irodalom és színház találkozása az este, új írások és a szerzők közös dalai. Műhelytitkok és songok a Játszótér című Grecsó-Hrutka zenés darabból, és persze anekdoták, melyek nem a sublótba valók. Hintázzanak velünk!

 

 

Szentes, 2018. 04. 10.

 

.