Megfenyegette a cigányokat

Nem kért bocsánatot a mai napig ...

 

 

 

2018. március 21-én sajtótájékoztatóra várta a média munkatársakat Varga Ferenc a Lungo Drom Csongrád megye 3. számú választókerületének elnöke.

A Nádas Ház előtt megtartott sajtótájékoztatót (bár sokan arra hivatkozva, hogy szó szerint közlik azt, mégis egy-két szót kifelejtettek a közlésből) mi szó szerint idézzük:

 

"Köszöntöm a sajtó képviselőit. Varga Ferenc vagyok a 3-as számú választókerület Lungo Drom-os képviselője illetve vezetője. Elnézést kérek mindenkitől hogy ilyen ad hoc jelleggel kellett ide rendelnem a sajtó munkatársait, de úgy gondolom hogy az elmúlt napokban egy olyan dolog látott ismét napvilágot ami mellett azt gondolom, hogy nem mehet el szó nélkül a magyarországi cigányság és én mint a Csongrád megyei 3-as választókerület  Lungo Drom-os vezetője. Felelősséget érzek abban, hogy kiálljunk a romák érdekéért. Ahogy az ATV tudósításában is megjelent Dudás Zoltán elfogadhatatlan módon fenyegette meg a cigányságot négy évvel ezelőtt azzal, hogy Szibéria a küldené őket. Sajnos a napokban a közösségi médiában ismét felkapott lett ez a hír és a romák körében félelmet keltett. Dudás Zoltán a mai napig nem kért bocsánatot tőlünk, azt gondolom, hogy a cigányság türelmesen várt eddig most már elfogyott a türelmünk. Most a szavazatunkat kéri április 8-án, utána pedig Szibériába küldene bennünket. Ezúton felszólítjuk Szabó Zoltán Ferencet hogy határolódjon el Dudás Zoltántól és a továbbiakban ne mutatkozzon vele kampány rendezvényeken. Elég volt a Jobbik kétszínű politikájából, nyilvánvalóan hazudnak. A cigányság nemet mond a megfélemlítése!"

 

 

Ha a lejátszás megkezdődött, és semmilyen hangja sincs, a lejátszó kezelőfelületén a jobb alsó sarokban található csúszka segítségével beállíthatod a kívánt hangerősséget, a kis ikonra kattintva pedig elnémíthatod teljesen.

 

A videó nagy sebességű feltöltését a TNT-TvNetTel Kft. (www.tvnettel.hu) támogatja!

 

Szentes, 2018. 03. 22.

 

.