Számítógép adomány a Közösségi térnek

 

 

 

2018. február 9-én Kovácsné Gila Erzsébet és Tímár Ferenc a Szentes-Csongrád Rotary Club nevében egy újabb számítógépet adott át, mely a Dózsa Ház Közösségi Térnek munkáját fogja segíteni. Immáron ez a negyedik számítógép melyet a közösség rászorulóknak vagy őket segítő intézményeknek adományoz.

 

 

 

Az első számítógépet a Szentesi Lecsófesztiválon adták át, mely kárpátaljai iskolába került. A második számítógépet a hajléktalanszálló lakói használhatják míg a harmadikat a munkás utcai pszichiátriai gondozottaknak ad segítséget az idő hasznos eltöltésére. A negyedik számítógép a Dózsa Ház Közösségi Tér és az oda járó diákok fiatalok, fiatal felnőttek közösségi médiához való hozzájutását, levelezését de akár játékát is szolgálhatja - tudtuk meg Barát Lászlótól a Családsegítő Központ munkatársától.

 

 

 

Ha a lejátszás megkezdődött, és semmilyen hangja sincs, először ellenőrizd a lejátszó beállításait (a lejátszó kezelőfelületén a jobb alsó sarokban található csúszka segítségével beállíthatod a kívánt hangerősséget, a kis ikonra kattintva pedig elnémíthatod teljesen).

 

A videó nagy sebességű feltöltését a TNT-TvNetTel Kft. (www.tvnettel.hu) támogatja!

 

Szentes, 2018. 02. 12.

 

 

 

.