Fürdőzz INGYEN február 24-én!

Farsang a strandon!

 

 

Természetesen mi is készülünk a farsangra - mondta Márton Mária a Szentesi Üdülőközpont vezetője a hétvégi nagyrendezvény sajtótájékoztatóján.

 

 

 

A városi programhoz mi is csatlakozunk és a legkézenfekvőbb ugye az amikor honoráljuk a jó jelmezeket. Érdemes készülni a városi farsangra mindenkinek mert 50 darab családi belépő jegyet ajánlottunk fel. Ezeket óvodásoknak, iskolásoknak szeretnénk ajándékozni. Ezzel azt is szeretnénk hogy családdal jönnének így egy kicsit a család értékét szeretnék ezekkel a jegyekkel növelni.

 

 

 

A városi nagyrendezvény mellett mi azért várjuk a vendégeket a fürdőbe! Aki minket választanak ezen a hétvégén azoknak van egy jó hírünk! Akik jelmezben jönnek és így jelenik meg a pénztárnál őt térítésmentesen veheti igénybe a szolgáltatásainkat.

 

 

 

Szeretném felhívni a figyelmet arra, hogy egy kalap és egy szemüveg nem elég! Azt szeretnénk ha mindenki jelmezbe öltözne, hiszen kollégáim közül is ketten biztosan beöltöznek, de akkor legyen az is hír értékű hogy én magam és aznap reggel 8:00 órától délután 5:00 óráig biztos hogy jelmezben fogok a fürdőben megjelenni.

 

Úgy gondolom hogy ennek a rendezvénynek az is a célja hogy az emberek jól érezzék magukat a búskomorság után egy kicsit nevetni tudjunk, együtt tudjunk lenni másokkal és készüljünk a tavaszra hiszen készül az Üdülőközpont is. Már megkezdtük azokat a munkálatokat, amik szintén fejlesztéssel járnak és tudunk majd utat mutatni a vendégeinket tavasszal. Kívánom, hogy érezzem mindenki jól magát ezen a napon, a város apraja, nagyja egy kicsit engedjen fel a mindennapi szorításokból és egy nap legyen az örömé a játékosságé.

 

 

Szentes, 2018. 02. 20.

 

.