OCHO MACHO elő koncert a Városi Farsangon

16. Városi Farsang és II. Interaktív Gyermek Expó

Íme a részletes program

 

 

 

A karneválnak a maskarázás az egyik alapja, hogy kibújjunk a szürke hétköznapokból. Az ember szeret belebújni egy másik világba egy másik arcba egy másik öltözetben egy kicsit másnak lenni mint amit ezek a téli napok jelentene - mondta Szirbik Imre polgármester a 2018. február 15-én megrendezett sajtótájákoztatón, ahol ismertették a 2. Interaktív Gyermek Expo és 16. Városi Farsang programját.

16 esztendeje, hogy az a karnevál amit kitaláltak működik és valóban az volt a cél két évvel ezelőtt, hogy indítsunk valami mást hisz minden rendezvény egy idő után még ha a legjobb is, megszokottá válik. Szóval a ráncfelvarrás már időszerű volt, és a két programnak az együttes folyamánya remélem hogy nagyon sok Szentesen élő kicsinek és örökifjúnak is jó szórakozást fog nyújtani - zárta gondolatait a polgármester.

 

 

 

Farsangi hagyományokra épül idén is a 16 Városi Farsang és ebben a szezonban már a második Interaktív Gyermek Expo és Maszkabál kerül megrendezésre február 24 én. A farsang ahogy az elmúlt években délelőtt 9:00 órakor indul az óvodások fellépésével. Minden óvodából jelentkezett már egy-egy csoport. Nagy szeretettel készülnek az óvónők is és a gyerekek is a városi rendezvényre. 9-től 11:00-ig tartó program után a PomPom együttes koncertje várja a gyerekeket. Természetesen közben lesz eredményhirdetés is a résztvevő csoportok. Hogy ne csak azok a szülők és gyerekek érezzék jól magukat akik a színpadon szerepelnek a többieknek, a többi érdeklődőknek Interaktív Expo-t tartunk ahol szentesi cégek, civil szervezetek, intézmények fognak bemutatkozni. A Dr. Papp László Városi Sportcsarnok apuka megőrzőt is működtet majd idén is, mert tavaly nagy sikere volt. Az Egészségfejlesztési Iroda munkatársai egészségügyi tanácsokat osztogatnak gyerekeknek felnőtteknek, de kitelepül még a Vadnyugati Város a Toyota Kovács, a Zenével a rákos gyermekekért Alapítvány is, ahol hangszerekkel lehet megismerkedni. Az Esély a Mosolyra Alapítvány jóvoltából palacsinta sütés lesz és mindenki megkóstolhatja palacsintájukat. Lesz még Misi Mókus népi játszótere, és meglepetés szuperhősök is érkeznek majd.

 

 

 

A délelőtti program és a Pom Pom együttes koncertje után a nagyobbak farsangja kerül megrendezésre ahol az általános iskolásokat várjuk szereplésre. Lehet még jelentkezni az egyéni jelmezversenyre is! Várjuk még munkahelyek jelentkezését baráti társaságokat, hogy megkaphassák a jelmezverseny elég komoly díjazását.

 

Ha a lejátszás megkezdődött, és semmilyen hangja sincs, először ellenőrizd a lejátszó beállításait (a lejátszó kezelőfelületén a jobb alsó sarokban található csúszka segítségével beállíthatod a kívánt hangerősséget, a kis ikonra kattintva pedig elnémíthatod teljesen).

 

A videó nagy sebességű feltöltését a TNT-TvNetTel Kft. (www.tvnettel.hu) támogatja!

 

Délután fél öttől várunk mindenkit a zenés táncos felvonulásra ahol a város lakói együtt vonulnak az Ifjúsági Parkban ahol polgármester úr meggyújtja a tüzet és reményeink szerint ezzel el is üzzük a telet.

Este újra kinyitja kapuit a sportcsarnok 18:00 órakor. Este fellépnek a Kelet Lányai hastánc együttes akik megadják az alaphangulatot az estéhez, utána a Zenével a Rákos Gyermekekért Alapítvány csoportja Csodálatos világ című koncertjükkel Seres Antal alapító vezetésével. Az est sztárvendége az OCHO MACHO együttes lesz, akik élőkoncertet adnak.Várunk mindenkit szeretettel! - tájékoztatott a részletekről Hajós Viktória főszervező.

 

 

 

 

 

 

Szentes, 2018. 02. 15.

 

 

.