December 1-jén nyit a jégpálya!

 

 

Kedves korcsolyázók! Végre itt a tél!

2018.december 1-től már a tizedik szezonban, kifogástalan minőségű jéggel fogják a téli sportok szerelmeseit Szentesen a Frigó Jégpályán.

A korcsolyázás nagyszerű sporttevékenység minden korosztály számára, melynek során mindenki saját ritmusában folytathat testedzést. Reményeik szerint a "kényelmesebben" folyó téli hónapokban is sikerül a város apraját-nagyját aktív mozgásra csábítani.

A 600 m2-es fedett jégpálya decembertől márciusig, időjárástól függetlenül egyszerre ötven személynek nyújt lehetőséget korcsolyázásra.

A jégpálya alkalmas jégkorongozásra, illetve műkorcsolyázásra is, de a jéggel még csak ismerkedő gyerekeket is támogatják a tanulópingvin figurák. A jégpálya otthont adhat közös családi vagy baráti programoknak, illetve iskolai szervezett foglalkozásoknak.

 

A videó nagy sebességű feltöltését a TNT-TvNetTel Kft. (www.tvnettel.hu) támogatja!

 

A korábbi évek jól bevált gyakorlatához hűen hétköznap délelőttönként és kora délután a jégpálya az iskolás csoportoknak van fenntartva, csütörtök és péntek délután, valamint a teljes hétvégén pedig egyénileg, egy- és kétórás turnusokban lehet korcsolyázni.

Továbbra is működik az internetes és a telefonos helyfoglalási rendszer, mely által a népszerűbb időpontokra is be lehet biztosítani a belépést.

A jégpályához harminc férőhelyes, ingyenes parkoló, kerékpártároló, valamint egy akadálymentesített öltözőkből, mosdókból és tusolókból álló szociális helység tartozik. Lehetőség van korcsolya bérlésére, illetve korcsolya éleztetésre is.

A jégbár a város legjobb forró csokijával és egyéb finomságokkal várja a fáradt korcsolyázókat.

 

 

 

Szentes, 2018. 11. 22.

 

.